Antena Meniu Search
x

Lebădă, salvată de pe Autostrada A1. Un ţofer a sunat la 112, după ce a văzut pasărea aterizând printre maşini 

O lebădă a fost salvată de la moarte de pe Autostrada A1, pasărea fiind cât pe ce să fie lovită de maşini.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 09:20

Vezi și

Un şofer, care circula pe Autostrada Lugoj - Deva, a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut pasărea aterizând între maşini, pe autostradă, în apropierea nodului rutier Șoimuș din Hunedoara.

Cel mai probabil, lebăda rătăcită provenea de pe râul Mureș, care curge în vecinătatea autostrăzii. Un echipaj de la Protecţia Animalelor s-a deplasat la faţa locului şi a prins pasărea care mai apoi a fost eliberată în mediul natural din zona râului Mureş.

O lebădă s-a pierdut într-o intersecţie din Arad

Misiune de salvare atipică pentru jandarmii din Arad. Aceştia au fost nevoiţi să salveze o lebădă din cea mai circulată intersecţie din centrul oraşului.

O femeie a fost cea care a dat alarma la 112 şi a anunţat că pasărea umblă speriată pe străzi. În imagini se vede, de altfel, cât de agitată şi dezorientată este. Şase jandarmi au stat în jurul ei şi au ghidat-o până a ajuns pe drumul către lacul din parcul Pădurice.

Nu este pentru prima dată când lebedele ies la plimbare în oraș și ajung în zone periculoase, pe carosabil sau pe liniile de tramvai. În decembrie, primăria din Arad a spart gheața de pe lac pentru a crea ochiuri de apă pentru lebede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Lebădă, salvată de pe Autostrada A1. Un ţofer a sunat la 112, după ce a văzut pasărea aterizând printre maşini