Antena Meniu Search
x

O româncă îşi caută fiica răpită în Italia şi dusă în Germania: "Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica!"

O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook, dar şi la televiziuni, pentru a-şi găsi fiica dispărută, despre care crede că a fost răpită.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.11.2019, 15:07

Letizia Diana David, românca dispărută în Italia
Letizia Diana David, românca dispărută în Italia - Facebook

O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook, dar şi la televiziuni, pentru a-şi găsi fiica dispărută, despre care crede că a fost răpită.

Letizia Diana David, în vârstă de 17 ani, a dispărut duminică, 24 noiembrie 2019, la primele ore ale dimineţii.

Mama fetei, Ioana Botezatu, crede că fiica ei ar fi putut fi răpită de un tânăr pe care l-a cunoscut online şi despre care ştie că face trafic de minori în Germania.

Letizia Diana locuieşte cu mama ei în oraşul Conegliano (provincia Treviso, Italia).

Pe acelaşi subiect

Tânăra româncă dispărută are 17 ani, părul roşcat şi o înălţime de 1,60 metri.

În momentul în care a dispărut, fata purta o geacă de culoare verde cu glugă, blugi albaştri, iar în picioare avea o pereche de încălţăminte 'Converse' de culoare neagră.

"Ştim că e împreună cu un băiat pe nume Bogdan Oprea, de 27 ani, şi se pare că a dus-o în Piacenza unde locuieşte sora lui. Un prieten de-al lor ne-a spus că acesta face trafic de minori şi vrea să o ducă în Germania. Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica! Vă rog, sunt disperată!", a scris Ioana Botezatu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O româncă îşi caută fiica răpită în Italia şi dusă în Germania: "Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica!"