Antena Meniu Search
x

Video Licean sechestrat și bătut fără milă de doi indivizi, în Vaslui. După două ore de tortură, băiatul a reușit să scape din mâinile răpitorilor

Răzbunare ca-n filmele cu mafioţi... la Vaslui. Un licean a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu mutilarea de doi indivizi. Adolescentul a scăpat abia după două ore de tortură. Într-un moment de neatenţie al agresorilor, el a reuşit să-i trimită un mesaj unui prieten care a chemat rapid poliţia. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.09.2023, 14:53

Vezi și

Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi iscat între victima de 18 ani și un alt băiat de aceeași vârstă. Acesta din urmă, însă, a plănuit un mod de a se răzbuna pentru încăierarea mai veche. Mai precis, a cerut ajutorul unui bărbat de 34 de ani, pe care l-a pus, la rândul său, să îi solicite ajutorul băiatului de 18 ani, pentru a fi dus acasă. Lucru pe care băiatul l-a și făcut.

Băiatul de 18 ani a fost supus unor violențe greu de descris

Doar că, atunci când l-a lăsat pe bărbat în fața locuinței, a apărut și celălalt tânăr de 18 ani, moment în care victima a fost trasă în locuința bărbatului mai în vârstă și, timp de câteva ore, a fost supusă unor violențe greu de descris. Ar fi fost bătut continuu și amenințat cu moartea.

Într-un moment de neatenție, băiatul ar fi reușit să pună mâna pe un telefon mobil și să lase un mesaj unui prieten, prin care cerea ajutorul. De altfel, în casa respectivă s-ar fi aflat la acel moment și soția și copilul bărbatului de 34 de ani, însă nimeni nu a intervenit, pentru a-l ajuta pe adolescent.

În cele din urmă, tată băiatului a ajuns acolo, la apartament, iar la scurt timp au ajuns și polițiștii. În acest caz a fost deschis un dosar penal. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce băiatul de 18 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Licean sechestrat și bătut fără milă de doi indivizi, în Vaslui. După două ore de tortură, băiatul a reușit să scape din mâinile răpitorilor