Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liderul hoților români, care au sechestrat şi torturat o familie de medici din Italia, a fost arestat

"Să sufere şi el ca victimele lui". Este mesajul şocant transmis de mama celui de-al patrulea român care a sechestrat şi torturat o familie de medici din Italia.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 20:14

"Să sufere şi el ca victimele lui". Este mesajul şocant transmis de mama celui de-al patrulea român care a sechestrat şi torturat o familie de medici din Italia. Individul de 26 de ani a fost arestat şi este considerat liderul bandei de tâlhari.

Alexandru Bogan Colţeanu este al patrulea autor român al atacului şocant din casa soţilor Martelli. Îmbrăcat într-un hanorac şi cu capul acoperit, tânărul de 26 de ani încearcă să fugă de poliţiştii italieni, la marginea oraşului Caserta.

Tâlharul a fost prins după ce autorităţile au primit informaţii că ar fi amanetat un ceas furat de la medicii pensionari. Cu banii obţinuţi, avea de gând să se întoarcă în România.

Vezi și

Individul originar din Prahova este considerat liderul bandei de tâlhari români şi cel mai periculos dintre ei. El ar fi coordonat jaful de o violenţă extremă. Împreună cu ceilalţi trei suspecţi arestaţi, i-a torturat ore în şir pe cei doi pensionari. Pe soţie au mutilat-o.

Alexandru Bogan Colţeanu are mai multe antecedente penale, majoritatea înregistrate în zona oraşului Napoli. Presa străină scrie că românul ar fi autorul a cel puţin şase jafuri de bijuterii. Mama hoţului a reacţionat dur.

"A fost el acolo? Fiul meu? Atunci, pedepsiţi-l, trebuie să sufere aşa cum i-a făcut pe acei oameni să sufere. Să sufere şi el ca victimele lui", este mesajul mamei lui Bogdan.

Decamdată, nu mai există niciun alt suspect. Ceilalţi trei români, arestaţi miercuri, sunt rude şi au plecat în Italia din judeţul Gorj.

Anchetatorii italieni spun că românii îşi luau slujbe sezoniere ca grădinari sau muncitori în construcţii, dar îşi suplimentau veniturile prin furturi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Liderul hoților români, care au sechestrat şi torturat o familie de medici din Italia, a fost arestat