Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lista câştigătorilor la Loto 6/49 din ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu averile câştigate peste noapte de români

Zeci de români au reuşit să se îmbogăţească peste noapte după ce au câştigat la Loto 6/49. Din păcate, mulţi dintre ei nu au reuşit să îşi păstreze averile.

de Redactia Observator

la 13.02.2018 , 15:38

Lista câştigătorilor la Loto 6/49 din ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu averile câştigate peste noapte de români

Zeci de români au reuşit să se îmbogăţească peste noapte după ce au câştigat la Loto 6/49. Din păcate, mulţi dintre ei nu au reuşit să îşi păstreze averile.

Lista câştigătorilor la Loto 6/49 din ultimii ani conţine numeroşi români care, fie au investit în afaceri păguboase, fie şi-au împrumutat rudele şi chiar persoane necunoscute, şi au rămas astfel fără averi.

Avere pierdută la cămătari, maşini de lux şi excursii în toată lumea

Articolul continuă după reclamă

În 2008, Mihai Cazacu, un bărbat din Iaşi, a câştigat la Loto 6/49 suma de 3,8 milioane de euro.

Pe acelaşi subiect

După ce s-a umplut de bani, Cazacu a investit o parte din suma câştigată în firma de construcţii pe care o deţinea.

Văzându-se proprietar peste o avere mai mare decât ar fi visat vreodată, ieşeanul a 'spart' o bună parte din bani pe maşini de lux, vile somptuoase şi excursii în întreaga lume.

În vara aceluiaşi an în care a devenit milionar, ieşeanul a fost prins beat la volanul noului său bolid, un Audi Q7 în valoare de 100.000 de euro.

Pentru fapta sa, Cazacu a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare.

În 2014, ieşeanul a depus plângere împotriva unui interlop ieşean, susţinând în faţa procurorilor că a fost sechestrat, bătut şi şantajat din cauza unei presupuse datorii.

Problemele s-au ţinut în lanţ pentru ghinionistul norocos. Câteva luni mai târziu, în vara anului 2014, Tribunalul Iaşi a deschis procedura de faliment împotriva firmei lui Cazacu.

După numai un an, firma a ajuns pe numele altcuiva, iar o bună parte din bani s-au cam dus pe apa sâmbetei.

Câştigători la Loto 6/49, investiţii profitabile

În iulie 2013, un bărbat din Galaţi a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6/59.

Bărbatul nu a dorit să îşi divulge identitatea, iar directorul regionalei Loto Galaţi a anunţat că acesta juca aceleaşi numere de peste 20 de ani.

În vârstă de 50 de ani, câştigătorul a cărui identitate nu a fost dezvăluită niciodată ar fi fost angajat al unei instituţii publice până în momentul în care a câştigat la Loto.

În vara anului 2009, un pompier din Galaţi a reuşit să câştige al doilea cel mai mare premiu acordat la Loto 6/49.

Iulian Costandachi a câştigat 12 milioane de euro şi a investit o bună parte din bani în două vile situate pe malul mării, în comuna 2 Mai.

Pompierul a reuşit să îşi investească foarte bine banii şi se numără printre puţinii câştigători la Loto 6/49 care nu şi-a pierdut averea.

Câştigători la Loto 6/49, păgubiţi de propriile familii

În 2004, Gheorghe Breaban, un bărbat din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a câştigat la Loto 6/49 un pot uriaş, mai exact 53 de miliarde de lei vechi.

Cu banii câştigaţi, suceveanul a construit o biserică la el în sat, iar restul i-a împărţit cu rudele şi a investit în afaceri neprofitabile.

În scurt timp, câştigătorul a ajuns la sapă de lemn.

În 2003, un puşti în vârstă de 17 ani, din comuna Baia, judeţul Suceava, a câştigat aproximativ 1,3 milioane de dolari la Loto 6/49.

Încă de cum a încasat banii de la Loto, el le-a dat câte trei miliarde de lei vechi fiecăruia dintre cei cinci fraţi ai săi.

De asemenea, el a împărţit bani preoţilor, rudelor, oamenilor sărmani din sat, iar la sfârşit a mai rămas cu doar 15 miliarde de lei vechi, bani care s-au 'topit' în scurt timp.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Lista câştigătorilor la Loto 6/49 din ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu averile câştigate peste noapte de români