Antena Meniu Search
x

Video Litoralul scapă de restricțiile de weekend. Incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut în Constanța sub 4 la mia de locuitori

Litoralul va scăpa de restricţiile de weekend, după ce incidenţa în municipiul Constanţa a ajuns sub pragul de 4 cazuri la mia de locuitori. Şi este în continuă scădere. Iar asta ne bucură cu atât mai mult cu cât ne apropiem de vacanţa de Paşte şi 1 Mai, care dă startul sezonului estival. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.04.2021, 17:21

Vezi și

În prezent, rata de infectare cu coronavirus pe județ a ajuns la 2,76 de cazuri la mia de locuitori, iar pe municipiu la 3,58 de cazuri la mia de locuitori. 

Prin urmare, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că magazinele nu se vor mai închide la ora 18.00, iar circulația persoanelor nu va mai fi restricționată, după ora 20.00, turiștii și locuitorii din Constanța supunându-se regulilor naționale impuse în pandemie.

Vestea nu poate decât să-i bucure pe turiștii care și-au planificat vacanța de Paște și 1 Mai la malul Mării Negre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Litoralul scapă de restricțiile de weekend. Incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut în Constanța sub 4 la mia de locuitori