Antena Meniu Search
x

Video Locatarii din blocul cuprins de flăcări în Huși cred că incendiul a fost provocat de un vecin. 20 de apartamente, distruse

Incendiu puternic la un bloc din Huşi, în judeţul Vaslui. Flăcările puternice au cuprins din senin acoperişul clădirii de patru etaje. Când au văzut fumul negru şi flăcările, oamenii care se aflau la piaţă au sunat îngroziţi la 112.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 21:44

Vezi și

Pompierii au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe din municipiul Huși. Incendiul s-a extins extrem de repede din cauza numeroaselor materiale inflamabile depozitate în pod.

Care ar fi cauza incendiului

Treizeci de locatari au fost evacuaţi de pompieri, iar şase au reuşit să iasă singuri din locuinţe. 11 persoane s-au intoxicat cu fum, iar un proprietar a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atac de panică. Acoperişul a fost distrus în totalitate, iar 20 de locuinţe vor avea nevoie de reparaţii.

Oamenii cred că focul ar fi fost provocat de unul dintre vecini, un bărbat cunoscut cu afecţiuni medicale. O anchetă va stabili cum s-a produs incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Locatarii din blocul cuprins de flăcări în Huși cred că incendiul a fost provocat de un vecin. 20 de apartamente, distruse