Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Locomotiva trenului Regio 4107 A DERAIAT! Circulaţia feroviară între Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă

Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă, vineri dimineaţă, în zona staţiei Beclean, după ce locomotiva unui tren Regio a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, precizând că nu sunt victime.

de Redactia Observator

la 30.12.2016 , 09:10

Locomotiva trenului Regio 4107 A DERAIAT! Circulaţia feroviară între Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă

Drum cu peripeții pentru zeci de călători care au vrut să ajungă astăzi la Cluj. Locomotiva trenului 4017 a sărit de pe șine înainte de a ajunge în gara din Beclean. Nimeni nu a fost rănit însă circulația feroviară este blocată, alte trei trenuri fiind oprite pe traseu.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă circulația feroviară este blocată, până la această oră alte trei trenuri fiind oprite în diferite gări. Șefului Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa, Ioan Murăşan spune că incidentul s-a produs după ce o roată a locomotivei trenului Regio Bistrița-Cluj Napoca nr. 4107, a sărit de pe sine blocând întreaga garnitură.

Trenul se îndrepta de la Bistrița spre Cluj iar înainte de a ajunge la intersecția cu drumul spre Figa roata din din față a locomotivei a sărit de pe șine.

Articolul continuă după reclamă

"Nu au existat răniți, iar pasagerii au fost transbordați până în gara din Beclean cu mijloace auto de unde și-au continuat drumul. Circulația feroviară este blocată, la fața locului existând mai multe echipe care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul" spune comisarul șef al Poiției TF, Ioan Murăşan.

La această oră locomotiva a rămas pe șine blocând traficul feroviar iar trenurile Inter Regio București - Baia Mare și București - Cluj și vagoanele trenului Regia Bistrița-Cluj au fost oprite, respectiv remorcate până în gara din Șintereag.

Un al tren care venea de la Timișoara a fost oprit în gara din Gherla până la deblocarea circulației feroviare. Calatorii au fost preluati cu autobuze si dusi mai departe

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Locomotiva trenului Regio 4107 A DERAIAT! Circulaţia feroviară între Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă