Antena Meniu Search
x

Video Finul lui Nuțu Cămătaru, cunoscut drept "Ureche", a fost reținut de polițiști după ce ar fi batjocorit o tânără. Victima, păcălită că va filma un spot publicitar (surse)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București după ce ar fi ademenit și batjocorit o tânără, într-un apartament din Capitală. Potrivit unor surse Observator, ar fi vorba de Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 14:25

Vezi și
  • Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 urmează să decidă dacă îl vor aresta preventiv
  • Din primele informații, victima a fost lăsată să creadă că va filma un spot publicitar
  • Totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din București, la începutul lunii februarie

"În fapt, în luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar", au transmis polițiștii bucureșteni.

Victima, convinsă că va filma un spot publicitar

"Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartament, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual", se arată în comunicatul DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

În România, pedeapsa pentru această infracțiune este închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Finul lui Nuțu Cămătaru, cunoscut drept "Ureche", a fost reținut de polițiști după ce ar fi batjocorit o tânără. Victima, păcălită că va filma un spot publicitar (surse)