Video

Finul lui Nuțu Cămătaru, cunoscut drept "Ureche", a fost reținut de polițiști după ce ar fi batjocorit o tânără. Victima, păcălită că va filma un spot publicitar (surse)

De Redactia Observator.
Publicat: 03.03.2021, 09:14.
Actualizat: 03.03.2021, 14:25

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București după ce ar fi ademenit și batjocorit o tânără, într-un apartament din Capitală. Potrivit unor surse Observator, ar fi vorba de Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru.

"În fapt, în luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar", au transmis polițiștii bucureșteni.

Victima, convinsă că va filma un spot publicitar

"Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartament, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual", se arată în comunicatul DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

În România, pedeapsa pentru această infracțiune este închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.