Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Locul din România unde se schiază în mijlocul verii. Cât costă o oră pe pârtie

Vara nu-i ca iarna, dar există un loc în România unde nu prea faci diferenţa. La Cavnic, de exemplu, se schiază în mijlocul verii. Din peisaj lipseşte doar zăpada. Pârtia artificială e perfectă pentru cine vrea să practice sporturile iernii fără să sufere de frig. Tot aici se antrenează vara schiorii profesionişti.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 17:52

Suntem pe pârtia artificială de la Cavnic, unde zeci de turişti recuperează vara ce n-au putut experimenta iarna. Schiurile şi săniile sunt echipamentul lunii iulie. 

Cei mai curajoși şi-au pus clăparii şi au încercat să schieze la aproape 30 de grade. Experienţa e un pic diferită faţă de cea de pe zăpadă. 

Cât costă o oră pe pârtie

Vezi și

Iar pe pârtie s-au văzut diferențele de la primele viraje. 

Pe acelaşi subiect

Pârtia de schi a fost adusă din Italia. Pe o astfel de suprafaţă se antrenează şi schiorii profesionişti în extra-sezon. Iar pentru începători e perfectă.

"Este un polimer special pe care se alunecă aproape similar cu iarna, primele mişcări sunt puţin mai ciudate, dar, după ce se obişnuiesc, este foarte bine. Se poate învăţa chiar şi să schiezi pe această suprafaţă, avem monitori care fac acest lucru", spune Oana Poenar, administrator pârtie.

O oră pe pârtie costă 50 de lei, iar tariful include și echipamentul. Săniuşul poate fi experimentat vara pentru 35 de lei, timp de 30 de minute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Locul din România unde se schiază în mijlocul verii. Cât costă o oră pe pârtie