Antena Meniu Search
x

Video Loredana, criminala din Mangalia care şi-a ucis cea mai bună prietenă, a cerut să rămână după gratii: "Se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă"

Crima din Mangalia. Loredana, tănăra de 18 ani care şi-a ucis cea mai bună prietenă şi i-a ascuns cadavrul într-o valiză pe care a aruncat-o într-un parc din Mangalia va mai sta după gratii încă 30 de zile. Decizia vine după ce măsura arestului preventiv care i-a expirat ieri a fost prelungit de tribunalul din Constanţa.  

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 08:04

Vezi și

Apărătorii Loredanei nu au contestat cererea, semn că tânăra este de acord să rămână în arest. Mai mult de atât, cât timp a stat după gratii, fata ar fi recunoscut că poate fi un pericol public, dacă s-ar afla în libertare.

Cristian Ion, avocatul Loredanei: Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie păsă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani.

Oribila crimă a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august. Deşi a încercat să ascundă toate urmele care o incriminau, poliţiştii au depistat-o, iar când a fost arestată, fata şi-a recunoscut fapta. Ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit în dimineaţa zilei de 6 august, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat două persoane, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Loredana, criminala din Mangalia care şi-a ucis cea mai bună prietenă, a cerut să rămână după gratii: "Se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă"