Antena Meniu Search
x

Video Crima din Mangalia. Loredana, ucigaşa Alinei, rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile. Ce a transmis din spatele gratiilor

Crima din Mangalia. Tânăra de 18 ani care şi-a ucis cea mai bună prietenă, i-a ascuns cadavrul într-o valiză şi apoi a aruncat-o într-un parc din Mangalia, va rămâne în închisoare. Măsura a fost luată astăzi de magistraţii din Constanţa.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 13:46

Vezi și

După ce a stat 30 de zile după gratii, procurorii au cerut şi au obţinut prelungirea arestului cu încă 30 de zile. Loredana nu a contestat cererea, semn că este de acord să rămână în arest. Mai mult de atât, cât timp a stat după gratii, ea a recunoscut că poate fi un pericol public, dacă s-ar afla în libertare.

Oribila crimă a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august. Deşi a încercat să ascundă toate urmele care o incriminau, poliţiştii au depistat-o, iar când a fost arestată, fata şi-a recunoscut fapta. Ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit în dimineaţa zilei de 6 august, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat două persoane, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crima din Mangalia. Loredana, ucigaşa Alinei, rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile. Ce a transmis din spatele gratiilor