Antena Meniu Search
x

Video Tânăr drogat şi fără permis, împuşcat în picior de poliţiştii din Tecuci, după ce a refuzat să oprească. Pasagerul din dreapta s-a făcut nevăzut

A vrut să fugă de răspundere, însă a ajuns pe patul de spital. Un bărbat din judeţul Galaţi a fost împuşcat de două ori în picior, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Ba chiar şi-a abandonat maşina şi a luat-o la goană pe câmp.

de Adrian Obreja

la 29.09.2022, 14:55

Vezi și

Urmărirea a început pe Drumul Judeţean 251, atunci când poliţiştii de la serviciul rutier din Tecuci l-au observat pe tânăr la volanul maşinii, ştiind că are permisul suspendat încă din luna mai pentru consum de droguri. I-au făcut semn să oprească, el a refuzat, după care a început urmărirea. 

Când a fost prins, şoferul a fost testat şi a ieşit pozitiv la consumul de droguri, canabis mai exact. Acesta a fost dus de către un elicopter SMURD la Galaţi pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale. 

În maşină se mai afla un tânăr care a fugit şi care este căutat acum de poliţişti. În zonă sunt mai multe filtre. A fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi pentru condusul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr drogat şi fără permis, împuşcat în picior de poliţiştii din Tecuci, după ce a refuzat să oprească. Pasagerul din dreapta s-a făcut nevăzut