Antena Meniu Search
x

Video Lovită cu pumnii și picioarele pentru o poză cu un băiat. Noi detalii după bătaia înfiorătoare de la orfelinatul din Pașcani

Imagini şocante la un centru de plasament din Paşcani. O copilă de 14 ani este înjurată şi lovită cu bestialitate de colegele ei de cameră. Ca într-un ring de box, fata este luată la ţintă de celelalte adolescente şi umilită. Tot necazul ar fi pornit de la un băiat. Poliţia şi cei de la Protecţia Copilului fac acum anchetă. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.10.2021, 21:25

Vezi și

Sunt imagini îngrozitoare surprinse într-un centru de plasament din Paşcani. Locul in care minorii ar trebui să fie protejaţi, o încăpere în care abia încap patru paturi, a devenit spaţiu de tortură pentru o copilă de 14 ani. Fata este bătută crunt de colegele de cameră. Adolescentele s-ar fi luat la ceartă din cauza unui băiat. Nervoase că nu vrea să le arate o poză, au început să o lovească. Minute în şir, copila este înjurată, jignită şi plesnită peste faţă cu o brutalitate ieşită din comun. Agresoarea o târăşte din pat şi o aruncă pe podea. O loveşte cu picioarele, o trage de păr şi o dă cu capul de dulap. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victima nu ripostează nicio secundă. Încearcă să-şi apere faţa cu mâinile, se ghemuieşte şi imploră milă. 

Agresoare: Uită-te la mine, fă!

Pe acelaşi subiect

Victimă: Dar nu ţi-am făcut nimic!

Agresoare: Fă, tu mi-ai comentat? Te duci la birou şi mă spui?

La un moment dat, o altă fată se alătură spectacolului grotesc. În tot acest timp, bătăuşele sunt încurajate de pe margine de alte fete. 

Agresoare: Fă, vreau şi eu poza cu Andrei acum!

Victimă: Dar n-am făcut eu poze!

Agresoare: Dă-mi poza!

Victimă: Nu ţi-am făcut nimic!

Agresoare: Mai ai şi tupeu! Fă, dă-mi, dă-mi!

Victimă: Lasă-mă!

Doar când una dintre colege le spune să se oprească, coşmarul încetează. Angajatul care trebuia să le supravegheze era în altă cameră atunci când s-a întâmplat grozăvia. Bătăuşa este cunoscută ca fiind agresivă. Însă, chiar şi aşa, a fost lăsată nesupravegheată alături de alţi copii.

Tiberiu Bantaș, DGASPC Iași: Urmează să luăm un plan de măsuri cu privire la agresoare care are grave tulburări de comportament. A avut mai multe internări la spitalul de Psihiatrie Socola. Este în evidenţele psihiatrice.

Centrul de plasament, dar şi poliţia au deschis acum anchete

Anca Vîjîiac, IPJ Iași: Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. 

"A fost mereu bătută mama ei. Mama a plecat pentru un trai mai bun, să câştige un ban în Spania. Fetiţa a rămas cu tatăl. Tatăl a început să o bată, nu îi dădea să mânânce", povestește o persoană care cunoaște situația adolescentei.

Din fericire, victima nu a avut nevoie de spitalizare. În schimb, bătăuşa urmează să fie dusă la o expertiză psihologică. Dacă se va constata că avea discernământ risca să stea după gratii până la doi ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lovită cu pumnii și picioarele pentru o poză cu un băiat. Noi detalii după bătaia înfiorătoare de la orfelinatul din Pașcani