Antena Meniu Search
x

Video Lovitură de teatru în cazul mamei sinucigaşe din Timişoara. Telefonul primit înainte de a comite gestul fatal

Apar noi detalii în cazul tragediei din Timişoara. Tânăra mamă care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii în braţe ar fi fost ameninţată de un fost iubit. Apropiatii spun ca relaţia celor doi a început în urmă cu trei ani, iar asta a dus la sfârşitul mariajului. În tot acest timp, individul ar fi fost umbra Iuliei. În dimineaţa tragediei, cei doi ar fi avut o discuţie şi la scurtă vreme s-a întâmplat nenorocirea. Azi, bărbatul a mers la priveghi. 

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 19:37

Vezi și

Un triunghi amoros ar fi în spatele tragediei. Iulia ar fi fost prinsă între două relaţii în ultimii trei ani - fostul soţ şi un bărbat pe care l-a cunoscut spre sfârşitul mariajului. Ar fi fost o dragoste fulgerătoare pentru care a renunţat la căsnicie. Iar băieţelul ar fi rodul idilei dintre cei doi.

Prieten: Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN.

Lucrurile n-ar fi mers între cei doi iubiţi, iar pentru Iulia ar fi început coşmarul. Tânăra s-a întors la fostul soţ, iar asta i-ar fi luat minţile individului. Era extrem de gelos şi violent, susţin apropiaţii.

Prieten: El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este!

Pe acelaşi subiect

Bărbatul n-ar fi încetat s-o ameninţe şi să-i fie umbră la fiecare pas. 

Prieten: Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!

Tot cu el ar fi vorbit ultima dată cu Iulia în dimineaţa cumplită. Iar discuţia ar fi declanşat nenorocirea în sufletul tinerei mame. 

Prieten: Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi că ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult.

La priveghi au venit ambii bărbaţi din viaţa Iuliei

Trupurile celor trei au fost astăzi depuse într-o casă mortuară. Fostul soţ a ajuns şi el la priveghi. Era plecat la muncă în Austria când a aflat despre tragedie. Bărbatul e în stare de şoc. Surprinzător, la priveghi, a ajuns şi celălalt bărbat din viaţa Iuliei. Apropiaţii femeii nu-şi pot explica gestul teribil. 

''Păcat că s-a întâmplat aşa ceva. Nu mai am cuvinte.''

''E o tragedie. Am venit să ofer un ultim omagiu. Din păcate, nimeni nu ştie ce se intâmplă când se sting luminile.'' 

Înmormântarea celor trei va avea loc mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Lovitură de teatru în cazul mamei sinucigaşe din Timişoara. Telefonul primit înainte de a comite gestul fatal