Antena Meniu Search
x

Luci, o studentă din Călăraşi, este dispărută de patru luni: 'Ne temem de ce este mai rău'

Luci, o tânără studentă din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, este dispărută de aproximativ patru luni, iar prietenii şi familia se tem de ce este mai rău.

Luci, o tânără studentă din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, este dispărută de aproximativ patru luni, iar prietenii şi familia se tem de ce este mai rău.

Ultima dată când a fost văzută în viaţă, Lucica Dragnea se afla în casa tatălui ei vitreg din comuna Jegălia.

De pe data de 26 septembrie 2018, nimeni nu a mai văzut-o şi nimeni nu mai ştie nimic despre ea.

Luci era studentă şi, potrivit prietenilor, era o fată foarte cuminte, motiv pentru care dispariţia ei este una neobişnuită.

Pe acelaşi subiect

Tânăra nu obişnuia să petreacă alături de persoane necunoscute, nu avea un anturaj periculos şi nu obişnuia să iasă în cluburi sau baruri.

Lucica Dragnea este studenta dispărută de patru luni în Călăraşi

Luci este căutată de prieteni şi familie de patru luni

'În anul în care urma să absolvească facultatea, a suferit o cădere nervoasă şi de atunci şi-a pierdut din luciditate, fapt care a şi dus la dispariţia ei. Ne temem că ar putea fi moartă, mai ales pentru faptul că suntem conştienţi că nu se poate descurca singură. De asemenea, faptul că tatăl ei vitreg nu i-a anunţat dispariţia timp de două luni, ne îngrijorează foarte tare. Poliţia nu are nicio pistă. Vă rog (...) să ne ajutaţi să o găsim', se arată într-un apel al prietenilor lansat pe reţelele sociale.

Mama tinerei se află la muncă în Germania, în timp ce tatăl ei vitreg, cel cu care şi locuia în Jegălia, este şofer de TIR şi stă mai mult plecat.

Toţi cei care au informaţii sau au văzut-o pe tânăra studentă sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să ne scrie la numărul de WhatsApp 0722.699.800.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Luci, o studentă din Călăraşi, este dispărută de patru luni: 'Ne temem de ce este mai rău'