Antena Meniu Search
x

Video Lucrări feroviare intense în zona Moldovei: 12 rute sunt direct vizate. Cum asigură CFR fluxul de călători

Dacă aveţi în plan să călătoriţi cu trenul pe ruta Tecuci - Bârlad va spunem că urmează modificări semnificative, potrivit CFR. Călătorii care vor circula pe ruta respectivă vor fi transbordați cu mijloace auto.

de Angela Bertea

la 28.10.2023, 09:28

Vezi și

Compania feroviară anunţă că în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie vor continua lucrările în zona staţiei Cosmeşti, iar călătorii din 12 trenuri care circulă între Bârlad şi Tecuci vor fi transbordaţi cu mijloace auto. Asta pentru a asigura terenul de lucru în zona şantierului, dar şi pentru a asigura continuitatea traficului de călători.

Totodată, compania feroviară transmite că pe raza sucursalei regionale Galaţi sunt deschise mai multe şantiere unde se execută lucrări punctuale pe o lungime totală de aproximativ 12 kilometri. Lucrările sunt finanţate prin PNRR. Scopul lucrărilor este acela de a creşte nivelul de siguranţă feroviară şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de transport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Lucrări feroviare intense în zona Moldovei: 12 rute sunt direct vizate. Cum asigură CFR fluxul de călători