Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lucrările la Magistrala M6 din Capitală se amână. Când vor intra în vigoare restricţiile de trafic dintre Piața Presei și Piața Montreal

Restricţiile de trafic dintre Piața Presei și Piața Montreal din Capitală se amână pentru data de 13 iulie.

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 08:18

Iniţial, restricţiile erau programate să intre în vigoare azi pentru lucrările la noua magistrala de metrou Henri Coandă - Otopeni dar Metrorex a anunţat amânarea începerii lucrărilor în acea zona.  

Restricţia de circulaţie va consta în ocuparea celor trei benzi de circulaţie existente de pe Bd. Mărăşti, pe sensul Piaţa Montreal- Piaţa Presei Libere. Iniţial, restricţiile erau programate să intre în vigoare pe 6 iulie 2024 pentru activităţi de execuţie în cadrul contractului "Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1.1 - 1Mai -Tokyo".

"Metrorex anunţă modificarea perioadei de implementare a restricţiilor în zona Piaţa Montreal - Piaţa Presei Libere. Restricţiile, iniţial programate să înceapă pe 6 iulie 2024, vor intra în vigoare începând cu data de 13 iulie 2024, la solicitarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI)", se menţionează într-un comunicat al companiei.

Vezi și

Rute alternative

Pe acelaşi subiect

Practic, măsura restricţionării traficului este impusă de planul de lucrări pentru viitoarea staţie de metrou Piaţa Montreal de pe aliniamentul Magistrala M6, Secţiunea Sud.

"Devierea traficului pe zona lucrărilor se efectuează conform legislaţiei în vigoare şi va fi semnalizată prin instalarea de panouri informative cu privire la restricţie, în intersecţiile: Bd. Ion Mihalache - Str. Aviator Popişteanu, Str. Aviator Popişteanu - Bd. Expoziţiei, Str. Parcului - Bd. Expoziţiei - Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăşti - Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti - Bd. Mareşal Alexandru Averescu. Pentru pietoni, traversarea se va asigura pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricţionat", susţin reprezentanţii Metrorex.

Operaţiunile pregătitoare devierii de trafic se vor executa cu suportul şi sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Lucrările la Magistrala M6 din Capitală se amână. Când vor intra în vigoare restricţiile de trafic dintre Piața Presei și Piața Montreal