Antena Meniu Search
x
LIVE

Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un confirmat pozitiv, la o televiziune

Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un infectat, la o televiziune, s-a testat și s-a izolat, așteptând rezultatul.

De Cosmin Stăniloiu la 05.10.2020, 09:55
Coronavirus România
Ludovic Orban e izolat și așteaptă rezultatul testului de coronavirus - Profimediaimages
  • Persoana aături de care a stat Orban a fos confirmată pozitiv duminică.
  • Premierul e izolat și așteaptă rezultatul testului.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19. Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului.

"Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.", anunţă Executivul.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în luni dimineaţă efectuarea unui test pentru noul coronavirus.

"Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane", precizează Executivul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un confirmat pozitiv, la o televiziune

Breaking News

De ce nu ne vrea, de fapt, Austria în Spațiul Schengen: "Să nu ne mai prefacem că nu înţelegem"

De ce nu ne vrea, de fapt, Austria în Spațiul Schengen: "Să nu ne mai prefacem că nu înţelegem"