Antena Meniu Search
x

Lupta Regelui Mihai cu suferința! Primele semne ale bolilor care l-au răpus au apărut în 2016

În urmă cu o lună, pe 6 noiembrie, Casa Regală anunţa că starea generală s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată.

Vezi și

Regele s-a stins în patul său, din reşedinţa din Aubonne. Starea fragilă nu a mai permis transportul la spital. În urmă cu o lună, pe 6 noiembrie, Casa Regală anunţa că starea generală s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată.

La începutul anului 2016, Casa Regală publică o serie de poze cu regele Mihai şi regina Ana, ultimele imagini cu cei doi suverani. Era începutul sfârşitului. 

În cea mai mare discreţie, în aceeaşi perioadă, regele Mihai a fost operat la Londra, de chirurgi oncologi. A fost nevoie de câteva luni pentru ca lumea să afle adevărul crunt. Suferinţa nu mai putea fi ascunsă. 

Diagnosticele puse de echipa medical sunt carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. Cu alte cuvinte, cancer şi leucemie. Slăbit şi lovit de diagnosticul dur, Majestatea Sa a părăsit viaţa publică. A preferat să-şi continue lupta, în tăcere. Medicii erau rezervaţi, încă de atunci. 

Ca să fie mereu sub supraveghere specializată, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne. Principesa Margareta l-a vizitat zilnic, până la externare. De atunci, suveranul a fost tratat la domiciliu, în Aubonne.

Acum câteva zile, Casa Regală a anunţat din nou că starea generală a regelui s-a agravat. 

În ciuda tuturor eforturilor, Mihai I nu a mai suportat suferinţele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lupta Regelui Mihai cu suferința! Primele semne ale bolilor care l-au răpus au apărut în 2016