Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lupul crescut de un sucevean pe post de câine a ajuns la Grădina Zoologică. Lupi era blând, îndrăgit de familie şi se juca cu cei mici

Situaţie cel puţin ciudată într-o comună din Suceava. Un bărbat care creştea o lupoaică în curtea sa a fost amendat pentru că nu avea dreptul să deţină un animal sălbatic.

de Angela Bertea

la 21.12.2021 , 14:54

Ironia este că, deşi a fost sancţionat, omul a rămas cu lupul în curte încă două zile. Lupoaica a fost luată abia astăzi de reprezentanții Gărzii de Mediu şi dusă la Grădina Zoologică. În cele două zile, s-au întocmit actele de relocare şi s-a căutat un adăpost adecvat unui astfel de animal.

Din sânul familiei, la Grădina Zoologică

Astăzi, la locuinţa proprietarului din Straja, care a fost amendat cu 1.000 de lei, a ajuns o echipă mixtă formată din inspectorii Gărzii de Mediu, medicii veterinari şi poliţişti. Animalul a fost tranchilizat, după care a fost examinat de către medicul veterinar, starea sa fiind una bună, el fiind îngrijit de proprietar. Acesta a spus că era un animal foarte blând, iubit de familie şi se juca cu copiii.

Vezi și

Lupi, aşa cum i-au pus numele va rămâne la Grădina Zoologică din Rădăuţi, unde va putea fi vizitată, dar va sta în carantină aproape o lunp de zile. Va fi supusă unor analize, probe de ADN, care să certifice 100% că este o lupoaică.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Lupul crescut de un sucevean pe post de câine a ajuns la Grădina Zoologică. Lupi era blând, îndrăgit de familie şi se juca cu cei mici