Antena Meniu Search
x

Video Lupul crescut de un sucevean pe post de câine a ajuns la Grădina Zoologică. Lupi era blând, îndrăgit de familie şi se juca cu cei mici

Situaţie cel puţin ciudată într-o comună din Suceava. Un bărbat care creştea o lupoaică în curtea sa a fost amendat pentru că nu avea dreptul să deţină un animal sălbatic.

de Angela Bertea

la 21.12.2021, 14:54

Vezi și

Ironia este că, deşi a fost sancţionat, omul a rămas cu lupul în curte încă două zile. Lupoaica a fost luată abia astăzi de reprezentanții Gărzii de Mediu şi dusă la Grădina Zoologică. În cele două zile, s-au întocmit actele de relocare şi s-a căutat un adăpost adecvat unui astfel de animal.

Din sânul familiei, la Grădina Zoologică

Astăzi, la locuinţa proprietarului din Straja, care a fost amendat cu 1.000 de lei, a ajuns o echipă mixtă formată din inspectorii Gărzii de Mediu, medicii veterinari şi poliţişti. Animalul a fost tranchilizat, după care a fost examinat de către medicul veterinar, starea sa fiind una bună, el fiind îngrijit de proprietar. Acesta a spus că era un animal foarte blând, iubit de familie şi se juca cu copiii.

Lupi, aşa cum i-au pus numele va rămâne la Grădina Zoologică din Rădăuţi, unde va putea fi vizitată, dar va sta în carantină aproape o lunp de zile. Va fi supusă unor analize, probe de ADN, care să certifice 100% că este o lupoaică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Lupul crescut de un sucevean pe post de câine a ajuns la Grădina Zoologică. Lupi era blând, îndrăgit de familie şi se juca cu cei mici