Antena Meniu Search
x

Video "Mă ameninţau că-mi vor omorî fetele şi că ne vor măcelări". Lider de sindicat, răzbunare în stil mafiot pentru restructurări la DGASPC Bacău

Președintele Consiliului Județean Bacău și familia lui au fost amenințați cu moartea după restructurările de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului. Valentin Ivancea a primit mai multe mesaje în care i se cerea să stopeze concedierile de la DGASPC. În caz contrar, copiii şi mama lui ar fi avut de suferit. În urma anchetei deschise de poliţişti, doi suspecţi au fost reţinuţi. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.12.2022, 08:11

Vezi și

Totul a început în urmă cu câteva luni, într-o zi de joi, atunci când maşina directorului DGASPC Bacău, împreună cu alte opt au fost incendiate în parcarea instituţiei. 

Ameninţări mafiote în Bacău

Cristian Codreanu, director DGASPC Bacău: Au fost reţinuţi doi suspecţi, unul dintre ei fiind liderul unui sindicat din cadrul instituţiei.

De atunci, preşedintele Consiliului Judeţean, dar şi directorul DGASPC au primit zeci de mesaje de ameninţare. 

Pe acelaşi subiect

Valentin Ivancea, CJ Bacău: Mi s-a dat un termen limită în care să răspund, ori cu demiterea directorului general şi aplicarea hotărârilor de consiliul judeţean luate în ceea ce privește reorganizarea DGASPC. 

Cristian Codreanu, director DGASPC Bacău: Erau, să zicem, de tip mafiot. Ameninţări cu moartea, că ne vor măcelări, că ne vor ucide familiile. Mă ameninţau că-mi vor omorî fetele. 

Aceste ameninţări ar fi început după ce la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău a început restructurarea, iar 300 de posturi au dispărut.

Valentin Ivancea, CJ Bacău: Am gândit că ar trebui reformată zona de acolo, având în vedere doar partea de cel care este beneficiar şi aici mă refer la cheltuirea banului public prin eficientizare. 

Liderul de sindicat de la Protecţia Copilului ar fi cel care ar fi incendiar maşinile, dar şi cel care ar fi trimis mesajele de ameninţare. Atât el, cât şi un alt suspect au fost reţinuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Mă ameninţau că-mi vor omorî fetele şi că ne vor măcelări". Lider de sindicat, răzbunare în stil mafiot pentru restructurări la DGASPC Bacău