Antena Meniu Search
x

Video "Mă duc să fac o tură". Ultimele cuvinte spuse de Gabi soţiei înainte să moară într-un şanţ, la câţiva metri de casa socrilor, într-un accident de ATV

Un cunoscut violonist din Maramureş a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul si s-a izbit de un gard de fier. Bărbatul nu purta echipamentul de protecţie care putea face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Accidentul a avut loc la cateva sute de metri de casa socrilor săi. Bărbatul se pregătea să-şi vândă vehiculul în acea zi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.02.2024, 19:18

Vezi și

Cu 12 ore inainte de tragedie, Gabi Stângău a urcat pe scenă şi a bucurat publicul cu melodiile lui cântate la vioară. Tragedia s-a întâmplat într o clipă de neatenţie. Bărbatul a ieşit să testeze ATV-ul pe care urma să îl vândă. A pierdut brusc controlul vehiculului, a ajuns într-un şanţ şi mai apoi a fost proiectat într-un gard de metal. Totul s a intamplat la doar câteva sute de metri de la casa socrilor.

Gabi era căsătorit de mai puţin de doi ani

Şanţul în care a intrat a intrat cu ATV-ul are aproximativ 80 de centimetri adâncime, dar chiar şi aşa, nu e un obstacol prea mare pentru un asemenea vehicul. Neşansa bărbatului a fost că nu purta cască de protecţie, iar la impact a fost proiectat în acest gard, lovindu-se foarte puternic la cap. "Au stat în oraş şi veneau la părinţi aici. Nu umbla cu el deloc. L-a ţinut în garaj, voia să îl vândă şi trebuia să vină mâine cineva să cumpere şi i-a spus lui nevasta "Mă duc să fac o tură"", a declarat mătuşa bărbatului.

Gabi împlinise 32 de ani în urmă cu patru zile, pe 14 februarie. Atunci a postat şi anunţul de vânzare a ATV-ului. Gabi era căsătorit de mai puţin de doi ani. Soţia şi părinţii sunt distruşi d edurere si isi pang suferinţa pe reţelele sociale. Astăzi, Gabi şi soţia lui urmau să înceapă o nouă etapă: se mutau la casa lor. Îşi invitaseră prietenii şi colegii de trupă să sărbătorească. Bărbatul avea o pasiune pentru maşinile puternice. "Îi plăceau maşinile, motocicletele, ATV-urile. Era un om prea bun, prea tânăr, un copil prea frumos, cu un caracter mult prea frumos", spune un prieten.

"Am cantat impreună totul a fost bine, am discutat, chiar dimineaţă ne-am salutat şi a rămas să ne vedem a doua zi pentru că aveam un eveniment. DIn păcate, a doua zi m-am trezit cu vestea tragică", a declarat Dorin Filip, prieten. Vestea tragediei a strâns un val de reacţii în mediu online. Pe reţele sociale sunt mii de mesaje de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Mă duc să fac o tură". Ultimele cuvinte spuse de Gabi soţiei înainte să moară într-un şanţ, la câţiva metri de casa socrilor, într-un accident de ATV