Antena Meniu Search
x

MAE a ridicat alerta de călătorie în Libia la nivel maxim: Părăsiţi imediat ţara!

Situaţia din Libia este din ce în ce mai gravă! Ministerul Afacerilor Externe a ridicat alerta de călătorie în Libia a fost ridicată la nivel maxim.

 Situaţia din Libia este din ce în ce mai gravă! Ministerul Afacerilor Externe a ridicat alerta de călătorie în Libia a fost ridicată la nivel maxim, ceea ce înseamnă că românii aflaţi în această ţară sunt sfătuiţi să plece imediat.

"Având în vedere evoluţia îngrijorătoare a situaţiei de securitate din Libia, Ministerul Afacerilor Externe a ridicat alerta de călătorie la nivel maxim (Pericol major - Părăsiţi imediat zona sau ţara!)", se arată în comunicatul Ministerul de Externe.

MAE precizează că va continua "să analizeze cu atenţie evoluţia situaţiei de securitate din Libia, inclusiv din perspectiva menţinerii activităţii Ambasadei României la Tripoli".

"Pentru moment, Ambasada României rămâne operaţională şi acţionează în direcţia acordării asistenţei şi protecţiei consulare cetăţenilor români aflaţi încă pe teritoriul Libiei", mai informează Ministerul.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe recomandă ferm cetăţenilor români să evite orice fel de călătorie în Libia. În contextul intensificării violenţelor din Libia din ultimul timp, mai multe ambasade au fost închise, iar personalul diplomatic a fost evacuate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » MAE a ridicat alerta de călătorie în Libia la nivel maxim: Părăsiţi imediat ţara!