Antena Meniu Search
x

Așa arată celula în care este ținută Magdalena Șerban. Anchetatorii se tem că ucigașa de la metrou s-ar putea sinucide

Magdalena Șerban, femeia care a înspăimântat România cu gestul său criminal, are parte de statut special la Spitalul Penitenciar Jilava.

Magdalena Șerban, femeia care a înspăimântat România cu gestul său criminal, are parte de statut special la Spitalul Penitenciar Jilava.

Ucigașa de la metrou are un statut special și este considerată a fi deosebit de periculoasă chiar și pentru ea. Din acest motiv, Magdalena Șerban a fost închisă singură, într-o celulă specială, capitonată, a Spitalului Penitenciar Jilava.

Astfel, oglinda din celulă ar fi din inox, ca să nu poată fi spartă, iar fereastra este într-un loc la care nu poate să ajungă.

Pe acelaşi subiect

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou, au fost transmise de avocata femeii. Potrivit acesteia, Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întamplat. Acesta ar fi motivul pentru care anchetatorii și-au luat toate măsurile de siguranță, pentru a împiedica un eventual gest de suicid al femeii.

Așa arată o celulă tipică destinată persoanelor cu intenții sinucigașe.

”Este vorba de o cameră specială, complet capitonată, cu paturi la medie înălțime, cu oglindă din inox și cu geamul, oricum dublat de gratii, ridicat la o înălțime la care deținutul închis acolo nu poate să ajungă. În încăpere, nici un obiect de mobilier nu are colțuri și este capitonat, precum în spitalele din rețeaua civilă destinate bolnavilor cu probleme psihice. Celula, în care deținuta a fost plasată singură pentru a nu exista riscul unor altercații sau chiar al unor evenimente mai grave, are baie proprie. Într-o asemenea încăpere, riscul de a se răni este aproape nul”, potrivit surselor Libertatea.

Magdalena Șerban așteaptă să intre în procedurile medicale prin care se va stabili dacă a avut discernământ sau nu, atunci când a ucis-o pe Alina Ciucu și a încercat să omoare o altă tânără, în același mod. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Așa arată celula în care este ținută Magdalena Șerban. Anchetatorii se tem că ucigașa de la metrou s-ar putea sinucide