Antena Meniu Search
x

Scrisoarea Magdalenei Șerban, ucigașa de la metrou: "Nu am mâncare, nici duș, nici condiții de trai decent". Textul, de o coerență surprinzătoare (Video)

Magdalena Șerban, femeia care a împins-o spre moarte, în fața metroului, pe Alina Ciucu, a trimis o scrisoare către Serviciul Social din România.

Magdalena Șerban, femeia care a împins-o spre moarte, în fața metroului, pe Alina Ciucu, a trimis o scrisoare către Serviciul Social din România, înaintea crimei șocante pe care a comis-o la metroul bucureștean. 

Femeia spune că nu are putere de muncă pentru că nu are mâncare, duș și nici condiții pentru trai decent. De aceea, Serviciul Social trebuie să-i asigure un adăpost pe timp de iarnă.

"Subsemnata Șerban Magdalena, cu domiciliul în București, sector 1, necesit adăpost pe perioada următoare de iarnă, deoarece m-am întors din Spania, Madrid și am avut bani de gazdă doar pentru o lună. Vă rog să luați în considerare cererea, deoarece nu am putere de muncă pentru că nu am mâncare, nici duș, nici condiții de trai decent. Doresc să ridic răspunsul personal", scrie Magdalena Șerban în cererea către Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți -"Sf. Ioan", din București.

Pe acelaşi subiect

Scrisoarea Magdalenei Șerban aproape că distruge, prin construcția ei, imaginea de femeie cu probleme psihice sau cu un comportament haotic. Scrisoarea este corectă din punct de vedere gramatical, coerentă, încadrată și formulată exemplar. 

Magdalena Şerban a fost arestată 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor, după ce a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu, luându-i viaţa. Femeia a mai încercat să ucidă o altă tânără, dar nu a reuşit.

În tot acest timp, Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în faţa metroului, spune că îşi regretă fapta. Ar prefera acum să fie ea moartă, i-ar fi spus avocatei. Şi totuşi, noi imagini arată cum femeia şi-a planificat fiecare pas din ziua crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scrisoarea Magdalenei Șerban, ucigașa de la metrou: "Nu am mâncare, nici duș, nici condiții de trai decent". Textul, de o coerență surprinzătoare (Video)