Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, și-a aflat sentința. Ce daune morale trebuie să plătească familiei Alinei Ciucu

Magdalena Șerban, femeia care a împins-o în fața trenului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, în stația Distor, a fost condamnată pe viață. 

Magdalena Șerban, femeia care a împins-o în fața trenului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, în stația Distor, a fost condamnată pe viață. 

Instanța a decis condamnarea pe viață a Magdalenei Șerban și o obligă pe aceasta să urmeze un tratament medical până la însănoșire sau până la obținerea unei ameliorari care să înlăture starea de pericol în condițiile art.109 alin 3 Cod penal.

De asemenea, instanța a decis ca Magdalena Șerban să plătească 30.000 euro daune morale și 1200 lei daune materiale către partea civilă Costache Alexandria.

"Obligă inculpata la 30.000 euro daune morale către partea civilă Ogra Alexandru. Ia act că persoana vătămată Vasile Ana nu s-a constituit parte civilă. Dispune prelevare de probe biologice de la inculpata în vederea introducerii profilului genetic in sistemul național de baze genetice. Sentința nu este definitivă", se mai arată în decizia instanței.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Șerban a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o la metrou

În seara de 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului. 

Tânăra a murit pe loc, fiind lovită de trenul care tocmai intra în staţie.

Cu câteva ore înainte s-o împingă pe Alina Ciucu în faţa metroului, în staţia Dristor 1, Magdalena Şerban a atacat o altă fată, în acelaşi fel. Din fericire, Alexandra Anne-Mary Costache, o fostă handbalistă, s-a salvat în ultima clipă, datorită prezenţei de spirit.

Expertizarea psihiatrică a Magdalenei Şerban a durat o lună şi jumătate şi s-a făcut la Spitalul Penitenciar Jilava. 

Concluziile specialiştilor au fost că femeia are tulburări psihice şi că, în momentul comiterii atacurilor, avea discernământul mult scăzut.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat şi tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban, criminala de la metrou, și-a aflat sentința. Ce daune morale trebuie să plătească familiei Alinei Ciucu