Antena Meniu Search
x

Prima confruntare între criminala de la metrou și Alexandra, fata care a scăpat. Ce a întrebat-o Magdalena Şerban în fața judecătorilor

Astăzi a avut loc prima înfăţişare în procesul Magdalenei Şerban, criminala de la metrou, care a împins-o în fața trenului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani. La audiere a fost prezentă și Alexandra Costache, tânăra care a scăpat de o soartă similară.

Prima infatisare a procesului Magdalenei Serban, criminala de la metrou

Astăzi a avut loc prima înfăţişare în procesul Magdalenei Şerban, criminala de la metrou, care a împins-o în fața trenului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani. La audiere a fost prezentă și Alexandra Costache, tânăra care a scăpat de o soartă similară.

Alexandra Costache, prima tânără pe care Magdalena Șerban a împins-o spre șine, pe peronul staţiei Costin Georgian, în acea zi fatidică de 12 decembrie 2017, a declarat, miercuri, în faţa instanţei, că are în continuare coşmaruri şi că viaţa ei s-a schimbat foarte mult din decembrie 2017.

„Urmez psihoterapie o data pe săptămână, din luna iulie. Am coşmaruri cu ea (cu Magdalena Şerban – n.r.) şi o văd cum vine din întuneric să-mi facă rău. Am dezvoltat foarte multe frici. Nu mai am încredere în oameni pentru că nimeni nu mi-a sărit în ajutor. Nu mai pot să umblu singură, mi-e frică să ies singură din casă”, a declarat, vizibil emoţionată, Alexandra Costache Anne Mary în faţa judecătoarei, scrie Mediafax.

După audierea tinerei, judecătoarea i-a oferit dreptul inculpatei Magdalena Şerban de a-i adresa acesteia o întrebare, iar Magdalena s-a folosit de acest drept.

Pe acelaşi subiect

„Vreau să o întreb dacă este aşa de panicată şi zice că are atâta durere, cum de a reuşit să-şi păstreze bărbatul şi serviciul?”, a fost întrebarea criminalei de la metrou.

Judecătoare a respins însă întrebarea, la cererea procurorului de caz şi a avocatului părţii vătămate.

Magdalena Şerban, în sala de judecată

Magdalena Şerban a explicat, miercuri, în fața instanței, tot ce a făcut pe 12 decembrie 2017, atunci când a omorât-o cu sânge rece pe Alina Ciucu.

Iniţial, criminala de la metrou a povestit cum se plimba la metrou şi a vrut să o omoare pe Alexandra Costache.

"Am împins-o o dată după care m-a împins și ea, apoi am împins-o și eu ca să nu cad pe podea. A opus rezistență. A venit metroul și am plecat, am ieșit afară, am mâncat și am cautat iar de serviciu pe la magazine și am întrebat daca au nevoie de vânzător, nu am găsit și m-am întors la metrou", şi-a început declaraţia Magdalena Şerban.

Ulterior, Magdalena Șerban a povestit momentul crimei.

"Apoi pe peron mă uitam la mai multe persoane și vedeam negru în jurul meu, la fiecare ce face. O fată care a venit mult spre mine în fața mea am împins-o fără să-mi dau seama. A căzut pe șine și nu se putea ridica de acolo pentru că era înălțimea mare. Doar un barbat ar fi putut să o scoată de acolo.

Când era cazută striga ca pot să-i iau geanta, moment în care eu am dat cu piciorul în geantă. Fata era cu mâinile întinse, iar geanta era în una din mâinile ei. Nu am încercat să o ajut și nu am văzut lovitura dată de metrou pentru că am plecat", a povestit cu sânge rece Magdalena Şerban.

Criminala de la metrou a precizat apoi că nu a fost afectată niciun moment de moartea Alinei, tânăra de 25 de ani care a fost spulberată de un tren după ce a fost împinsă de pe peronul staţiei Dristor 1.

"Toate persoanele care erau acolo au văzut că era cineva pe șine, dar nu a sărit nimeni pentru ca venea metroul. Am plecat de acolo și am auzit țipete, dar eu eram deja pe scările rulante. Apoi am plecat să-mi cumpar pantaloni și de acolo m-a luat Poliția. Am stat două ore să-mi cumpăr pantaloni. Nu m-am întrebat ce a pățit persoana pe care am împins-o pe șină, pe mine mă interesa să-mi gasesc pantaloni mai ieftin. Regret faptele comise", şi-a încheiat declaraţia femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Prima confruntare între criminala de la metrou și Alexandra, fata care a scăpat. Ce a întrebat-o Magdalena Şerban în fața judecătorilor