Antena Meniu Search
x

Video Magistrala Berceni-Pipera intră în reparaţii timp de patru ani. Costurile pentru modernizare se ridică la un miliard de lei

Cea mai aglomerată linie de metrou intră în reparaţii. Linia Berceni-Pipera, cunoscută ca Magistrala Corporatiştilor, va fi modernizată iar lucrările pentru care statul a alocat un miliard de lei, vor dura 4 ani. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 22.03.2024, 14:46

Vezi și

S-a dat undă verde pentru reabilitarea magistralei M2, Berceni-Pipera, fiind considerată şi magistrala corporatiştilor.

Magistrala Berceni-Pipera intră în reparaţii timp de patru ani

Guvernul a aprobat în această săptămână indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestei linii de metrou, practic vorbim de înlocuirea şinei. De asemenea, se doreşte eficientizarea traficului şi durata de aşteptare pe peron să fie una mai mică.

Proiectul are o durată de aproximativ patru ani şi o valoare de un miliard de lei. Totodată, proiectul mai prevede inclusiv schimbarea pavajelor, acolo unde acestea sunt sparte, dar şi alte reabilitări privind pilonii de susţinere. În prezent, M2 transportă peste 250.000 de călători, aceasta fiind cea mai aglomerată linie din cele 5 existente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Magistrala Berceni-Pipera intră în reparaţii timp de patru ani. Costurile pentru modernizare se ridică la un miliard de lei