Antena Meniu Search
x

Video "Mai bine muream eu..." Mama unuia dintre tinerii morți în Botoșani, mărturie sfâșietoare. Femeia aproape că nu mai are lacrimi

Trei tineri au murit într-un accident cutremurător, după ce au petrecut la un botez. Masina în care erau s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp, iar victimele au fost aruncate afară din maşină. Nu purtau centura de siguranţă. La volan era chiar tatăl bebeluşului botezat, poliţist. Mama unuia dintre tineri ne-a spus, sfâșiată de durere, că mai bine ar fi murit ea.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 10:11

Vezi și

Elena Lupu, mama unuia dintre tineri: Eram acasă când prietenul lui insista să vină, să iasă, să vină şi el. A plecat şi n-a mai venit. Mai bine muream eu...

Aproape nu mai are lacrimi. Doar o durere sfâşietoare. Durerea unei mame care şi-a pierdut singurul copil. Răzvan, fiul ei, şi Alex erau pasageri în maşina condusă de Marius, prietenul lor. Tânărul poliţist se căsătorise de trei săptămâni, iar în weekend, şi-a botezat fetiţa. După ce au petrecut acasă, aproape de miezul nopţii, au plecat să se plimbe cu maşina. 

Cum s-a produs accidentul cu trei morți din Botoșani

Tânărul poliţist se căsătorise de trei săptămâni, iar în weekend, şi-a botezat fetiţa. După ce au petrecut acasă, aproape de miezul nopţii, au plecat să se plimbe cu maşina. După 500 de metri, poliţistul a pierdut controlul bolidului. Maşina s-a răsturnat de câteva ori, a dărâmat un stâlp şi s-a oprit într-un lan de porumb.

Pe acelaşi subiect

Farurile aprinse în întuneric i-au atras atenţia unui poliţist de frontieră care patrula în zonă. Când s-a apropiat, în autoturism nu era nimeni. După o jumătate de oră de căutări, a găsit un cadavru, apoi încă unul şi încă unul. Erau la 50 de metri distanţă. După un timp, a mai apărut un tânăr. Singurul care a scăpat cu viaţă din accident.

Dr. Nicușor Curteanu, Ambulanța Botoșani: Al patrulea, din ce am înţeles, s-a trezit confuz acolo, nu prea ştia ce se întâmplă şi când şi-a dat seama, s-a ridicat, a plecat la o casă apropiată să ceară ajutor.

Tânărul care a supravieţuit stătea pe banchetă. A avut noroc că nu a fost aruncat din maşină

Satul Ripiceni din Botoşani, locul de baştină al celor trei prieteni morţi, este în doliu. Alex avea 21 de ani şi era fiul fostului viceprimar. Şoferul avea 28 de ani şi era poliţist la secţia Bivolari. Fratele lui este şi el poliţist, dar la Rutieră, iar tatăl a fost poliţist la frontieră până de curând, când s-a pensionat. Analizele vor stabili dacă tânărul poliţist consumase alcool. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Mai bine muream eu..." Mama unuia dintre tinerii morți în Botoșani, mărturie sfâșietoare. Femeia aproape că nu mai are lacrimi