Antena Meniu Search
x

Video ”Mai bine nu era tura ta!” Ultima fotografie postată de tânărul de 32 de ani care a murit carbonizat în explozia de la Petromidia

Un tânăr de 32 de ani a fost găsit carbonizat după tragedia de la Petromidia. Ieri dimineaţă postase pe Facebook o ultimă fotografie cu răsăritul din Năvodari. Alţi cinci colegi au fost răniţi. Victimele au fost transportate cu elicopterul la Spitalul din Constanta si la Spitalul Floreasca din Capitala. Familiilor lor se roagă acum ca medicii să îi poată salva.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.07.2021, 19:37

Vezi și

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: ”S-a petrecut o tragedie. Un om a murit şi alţi patru au fost răniţi”.

Doi răniți au fost transferați la Spitalul Floreasca din București

Prima victima a plecat spre Spitalul Judetean din Constanţa cu un elicopter SMURD imediat după pranz. Este un bărbat în vârsta de 53 de ani, care a suferit arsuri grave pe aproximativ 45% din suprafața corpului. După ce l-au stabilizat, medicii au hotărât să îl trimită de urgență cu un alt elicopter la Spitalul Floreasca din Capitala. Și tot la Floreasca a ajuns și a doua victimă cu răni grave la nivelul feţei.

Raed Arafat, şeful DSU: ”Rănitul grav a fost luat cu elicopterul SMURD din zonă de aici”

Pe acelaşi subiect

Lacrimi amare pentru tânărul de 32 de ani mort în explozia de la Petromidia

Din păcate, un tânăr de 32 de ani a fost găsit carbonizat. Ieri, la ora 6 dimineața postase ultima oară pe contul de Facebook o fotografie de la răsărit. Locaţia, Rafinaria Petromidia, Năvodari. Descrierea: "Cine se trezeşte de dimineaţă, lucrează în ture". Astăzi, prietenii au pus la comentarii mesaje de condoleanţe şi pline de regret: "Mai bine nu era tura ta".

Felix Crudu, director Rompetrol: ”Un băiat tânăr şi pe calea asta transmit condoleanţe familiei. Departamentul nostru de resurse umane a intrat imediat în contact cu toate familile”.

Andreea Filip: ”Alte două persoane au primit îngrijiri de specialitate aici, la Spitalul din Constanța. O persoană a refuzat transportul la spital”.

Un alt angajat al Rafinăriei Petromidia a decedat în urma unei explozii grave din anul 2016, iar alţi trei colegi au suferit arsuri grave atunci. Cauza exploziei ar fi fost tot o defecţiune la aceeaşi instalaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ”Mai bine nu era tura ta!” Ultima fotografie postată de tânărul de 32 de ani care a murit carbonizat în explozia de la Petromidia