Antena Meniu Search
x

Video "Au venit luminile, toate, la mine". Noaptea de Înviere, în cluburile din Bucureşti: tinerele s-au dezlănţuit fără inhibiții pe ringul de dans

Cu lumină sau fără, tinerii din Capitală au luat azi noapte calea cluburilor. Şi cum au dat muzica religioasă pe cea de petrecere, iubitorii de distracție s-au întrecut în ciocnit... pahare, în Noaptea de Înviere. În timp ce domnii nu şi-au putut lua ochii de la frumoasele animatoare, doamnele şi domnişoarele s-au distrat pe ringul de dans.

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 11:01

Vezi și

S-a făcut lumina şi în cluburile din Capitală, şi nu de la lumânări, ci de la reflectoare. Zeci de tineri au petrecut noaptea de Înviere pe ringul de dans şi nu s-au întrecut în ciocnit ouă, ci... pahare. Uniţi de crezul distracţiei, cei care au ales să dea tradiţia pe voia bună, au băut şi au dansat până la epuizare pe ritmurile antrenante ale muzicii. 

Tânăr: Ne simţim bine, suntem la o sărbătoare majoră.

Reporter: Ai fost să iei lumină?

Tânăr: Nu, din păcate nu am fost să iau lumină. Am găsit lumină aici în club. 

Pe acelaşi subiect

Noaptea de Înviere, în cluburile din Bucureşti

Şi cum pentru petrecăreţi noaptea Învierii a fost cea a păcatelor, tinerele domnişoare, sumar îmbrăcate, s-au dezlănţuit fără inhibiții pe ringul de dans.

Tânără: E prima oară când fac paştele altfel.

Reporter: Ai fost să iei lumină?

Tânără: Anul ăsta, nu. Au venit luminile, toate, la mine. 

Cum pentru bucureşteni distracţia este sfântă, managerii localurilor din Capitală s-au pregătit intens pentru pentru Noaptea de Înviere. 

Adrian Mircea, manager local: Am avut foarte mulţi turişti. Lumea s-a simţit foarte bine. Au mâncat până n-au mai putut, iar acum pe seară au venit să se distreze.

Cristian Mădălin Manta, manager local: Avem anumite momente speciale de Paşte, dar noi suntem obișnuiți cu anumite petreceri şi zi de zi avem oameni.

Tinerii au petrecut până în zori în cluburi, iar distracția va continua și în serile ce urmează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "Au venit luminile, toate, la mine". Noaptea de Înviere, în cluburile din Bucureşti: tinerele s-au dezlănţuit fără inhibiții pe ringul de dans