Antena Meniu Search
x

Video "Măi, gata am spus. Opreşte-te, mă!" Scene desprinse parcă din film la Cluj-Napoca, pentru imobilizarea unui şofer care conducea haotic

Scene desprinse parcă dintr-un film au fost surprinse la Cluj-Napoca. Un bărbat care conducea haotic pe o stradă din oraş a fost oprit de doi poliţişti aflaţi în timpul liber.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 08:49

Vezi și

Când a fost tras pe dreapta, clujeanul a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat de către unul dintre cei doi agenţi. 

Scene desprinse parcă din film la Cluj-Napoca

- Măi, gata am spus. Opreşte-te, mă! Pe burtă! Pe burtă am spus! 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg per litru alcool pur în aerul expirat. Povestea nu se opreşte aici, pentru că un prieten al bărbatului, care se afla cu el în autoturism, a fost prins furând dintr-o altă maşină o geantă care conținea echipament sportiv. 

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Măi, gata am spus. Opreşte-te, mă!" Scene desprinse parcă din film la Cluj-Napoca, pentru imobilizarea unui şofer care conducea haotic