Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mai multe tinere ar fi depus plângere împotriva fraților Tate pentru că le-ar fi obligat să facă videochat. Ce speră procurorii să găsească în vila din Ilfov

Faptele din trecut îi bântuie, din nou, pe fraţii Tate. În zorii zilei, mascaţii au intrat în vila de lux din Voluntari, să caute dovezi într-un dosar nou. Momentul descinderii a fost surprins în exclusivitate de echipa Observator. Procurorii vorbesc despre acuzaţii mai vechi, dar extrem de grave care vizează şi victime minore.

de Cristina Filip

la 21.08.2024 , 13:40

La vila fraților Tate sunt în continuare percheziții. De mai bine de șapte ore, procurorii antimafia, criminaliștii și mascații sunt în curtea și în casa fraților Tate. Au descins dimineața, fix la ora 06:00 în locuința lor. 

Ce caută anchetatorii în vila fraților Tate

Caută probe pentru a reuși să confirme acuzațiile pentru care s-a și deschis acest dosar. Este vorba de un dosaj disjuns din cel principal deschis în 2022. De această dată acuzațiile sunt extrem de grave, printre care trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare de bani, constituire de grup infracțional organizat și influențarea declarațiilor.

Vezi și

Surse din interiorul anchetatorilor vorbesc despre faptul că mai multe tinere ar fi depus plângere la DIICOT în care reclamau că cei doi frați, Andrew și Tristan Tate, dar și complicele lor, le-ar fi obligat să facă videochat, iar toate aceste sume ar fi fost, spun aceleași surse din anchetă, disimulate. S-ar fi pierdut urma banilor prin tot felul de investiții, cum ar fi bolizi de lux.

Cei doi vor fi escortați la sediul DIICOT, acolo unde au început să apară și primele persoane care să dea declarații în acest dosar. 

"Ne-au sunat pentru perchezitii, atâta tot. Bănuiesc că e vorba despre dosarul disjuns din primul dosar de care știam dar deocamdată se fcac perchezitii urmând ca ulterior să aflăm, probabil vom fi citați la DIICOT", Constantin Eugen Vidinea, avocatul fraților Tate.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Mai multe tinere ar fi depus plângere împotriva fraților Tate pentru că le-ar fi obligat să facă videochat. Ce speră procurorii să găsească în vila din Ilfov