Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Măi, voi aţi uitat că eu am fost militar?" Primarul Constanței, pus pe glume la ieșirea din spital, după doar câteva ore de la accidentul de pe A2

Primarul Constanţei a fost implicat într-un accident pe Autostrada Soarelui. Maşina în care se afla s-a lovit violent de un parapet. Vergil Chiţac a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii suplimentare. La volan ar fi fost şoferul instituţiei, un bărbat de 53 de ani, care cel mai probabil din cauza carosabilului umed a pierdut brusc controlul volanului. 

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 10:20

La doar câteva ore după accidentul grav în care a fost implicat, edilul Constanţei a ieşit din spital pe picioarele lui. Cu zâmbetul pe chip şi umorul caracteristic, Vergil Chiţac, nu s-a sfiit să glumească despre atuurile sale.

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, accident pe Autostrada Soarelui. Maşina s-a izbit de parapet

Primarul se întoarcea de la Bucureşti, unde semnase contractul pentru noul stadion al oraşului. La volanul maşinii  s-ar fi aflat şoferul instituţiei. La un moment dat, din cauza carosabilului umed, angajatul ar fi pierdut brusc controlul volanului.

Vezi și

Automobilul s-a oprit în parapetul de pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În urma accidentului rutier a fost rănit uşor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani. 

După ce şoferul a sunat la 112, locul a fost împânzit imediat de mai multe echipaje de intervenţie, iar edilul primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Uterior, a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța: S-au efectuat toate investigaţiile medicale necesare, iar rezultatele acestora nu au relevat nicio leziune posttraumatică.

Ajuns acasă, primarul a făcut o postare pe o reţea de socializare în care îi informa pe internauţi despre starea sa de sănătate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatele drugtest si alcooltest, iar ambele rezultate au fost negative.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » "Măi, voi aţi uitat că eu am fost militar?" Primarul Constanței, pus pe glume la ieșirea din spital, după doar câteva ore de la accidentul de pe A2