Antena Meniu Search
x

Video "M-am gândit ca tot cartierul să nu o uite". Banner uriaş în memoria lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul său. Familia vrea pedeapsă maximă pentru criminal

Familia tinerei însărcinate, ucise de patronul magazinului în care muncea, vrea pedeapsă maximă pentru cel care i-a luat viaţa. A şi afişat un banner uriaş vis-a-vis de locul în care Beatrice şi-a găsit sfârşitul. Mama ei speră că astfel nimeni nu va uita tragedia. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 19.01.2024, 21:05

Vezi și

Bannerul uriaş de câţiva metri cu chipul lui Beatrice a fost pus de familie chiar peste drum de magazinul din Sectorul 3 al Capitalei în care tânăra de 25 de ani a fost ucisă. 

Banner uriaş în memoria lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul său

Ana Grigore, reporter Observator: Acesta este blocul pe care a fost pus afisul. A stat aici doar trei zile. Pentru că nu era ancorat bine, s-ar fi putut rupe din cauza vantului, astfel că familia a fost nevoită să îl dea jos.

Mihaela Ghibirdic, mama tinerei ucise: Poza a fost pusă pe bloc din partea surorii mele care a iubit-o foarte mult, era că fetița ei, se înțelegeau foarte bine.

Pe acelaşi subiect

Daniela Ghibirdic, mătuşa tinerei ucise: M-am gândit să o pun acolo ca tot cartierul să nu uite de Ioana şi să rămână în sufletul nostru. Atunci când ne vom întoarce acasă, vom discuta cu doamna administrator, acolo unde Ioana a locuit şi vom cere permisiunea tuturor locatarilor să îl punem pe bloc.

Crima a avut loc pe 7 decembrie. Patronul magazinului a mers dimineaţă la magazin şi a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânăra însărcinată. S-a dus apoi la poliţie unde a recunoscut totul.

Reporter: Aţi avut vreo relaţie cu ea? 

Individul de 73 de ani ar fi fost îndrăgostit de Beatrice. Răpusă de durere, familia tinerei ucise speră la o pedeapsă maximă pentru individ. 

Mihaela Ghibirdic, mama tinerei ucise: Şi aș dori din tot sufletul că Justiția Română să facă dreptate, să îi de maxim de pedeapsă, să nu aibă dreptul nici măcar la vizite. Îmi fac fel de fel de întrebări, de ce, de ce îmi doresc dacă va veni învisul meu să îmi spună ea ce s-a întâmplat în ziua aceea.

Magazinul în care fata a murit a fost vandalizat la câteva zile după crima odioasă. Geamurile au fost sparte, iar pereţii, împroşcaţi cu ulei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "M-am gândit ca tot cartierul să nu o uite". Banner uriaş în memoria lui Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul său. Familia vrea pedeapsă maximă pentru criminal