Antena Meniu Search
x

Video "M-am săturat de toată această situaţie". Ultimul mesaj lăsat de una dintre adolescentele care s-au sinucis împreună la Lupeni, aruncându-se de pe un turn

Întrebări dureroase şi anchetă complicată în Valea Jiului. Două fete de 15 ani, din Uricani, s-au sinucis, aseară, împreună. Au aşteptat să se facă noapte, s-au urcat pe o fabrică abandonată şi s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălţime. În ultimele clipe de viaţă, una dintre ele şi-a sunat mama şi i-a spus ce are de gând.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 10.12.2023, 14:31

Vezi și

Una dintre fete ar fi lăsat un mesaj. "M-am săturat de toată această situaţie", ar fi scris adolescenta.

Dublă sinucidere în Hunedoara. Fetele din Uricani au fost colege de clasă până la terminarea gimnaziului

Acum, anchetatorii încearcă să îşi dea seama ce le-a putut conduce pe cele două la acest gest de suicid. Apelul la 112 a venit aseară, în jurul orei 17.00.

Fetiţele s-au aruncat împreună de pe o clădire înaltă de peste 25 de metri. Ambele aveau 15 ani şi au fost colege de clasă până la terminarea gimnaziului. Ulterior, la liceu, fiecare dintre ele a mers la o altă unitate de învăţământ, însă au continuat să fie prietene.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii şcolilor la care erau cele două fete au transmis că nu au fost până acum probleme în ceea ce le priveşte, că nu au existat nici indicii sau suspiciuni cu privire la un posibil consum de droguri, iar familiile din care provin sunt familii liniştite, care le iubesc şi care le-au crescut frumos. Aşadar, mesajul pe care l-a lăsat una dintre fete este pista pe care încearcă să o elucideze în acest moment anchetatorii. De asemenea, ştim că una dintre fete a sunat-o pe mama ei cu doar câteva minute înainte să se arunce împreuna cu prietena ei de pe clădire, iar discuţia pe care a avut-o cu mama va fi extrem de importată în toată această anchetă. 

Rămâne de văzut, aşadar, ce vor stabili poliţiştii. Între timp, la locul tragediei, cei care le-au cunoscut pe cele două fete vin să aducă lumânări.

Filmul tragediei. Una dintre fete şi-a sunat mama cu câteva minute înainte

Mama uneia dintre cele două fete a trăit clipe de groază când fiica ei a sunat-o pentru a o anunța că intenționează să se sinucidă. Femeia a anunţat imediat Poliţia, în speranţa că o va găsi pe adolescentă teafără. 

Dănuţ Buhăescu, primar Uricani: A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede că ştia că are probleme fetiţa. 

Tatăl fetei, angajat al Primăriei din Uricani, a ajuns primul la locul tragediei, alături de un pompier.

Dănuţ Buhăescu: Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră. Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare. 

Comisar şef Bogdan Nițu, IPJ Hunedoara: Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a declarat imediat decesul, în timp ce faţă de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, însă, fără rezultat. 

Poliţiştii încearcă să afle acum motivele şi circumstanţele gestului celor două adolescemte, în cauză fiind deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "M-am săturat de toată această situaţie". Ultimul mesaj lăsat de una dintre adolescentele care s-au sinucis împreună la Lupeni, aruncându-se de pe un turn