Antena Meniu Search
x

Video "M-am trezit într-un calvar. Dormind, cu copiii lângă mine, camera toată în flăcări". Filmul atacului în stil mafiot din Arad, care se putea transforma într-o tragedie

Atac în stil mafiot la Arad. O familie cu doi copii mici a fost la un pas de moarte când patru tineri au aruncat cocktailuri Molotov în camera unde dormeau. Oamenii s-au trezit înconjuraţi de flăcări şi abia au reuşit să îi salveze pe cei mici. Conflictul ar fi plecat de la un scuter pe care victima îl vânduse unui tânăr. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 20:15

Vezi și

Femeie: Era pătura cu care noi eram acoperiţi! Aşa flăcări au fost. Pur şi simplu nu ştiu cum am scăpat.

Filmul atacului în stil mafiot din Arad, care se putea transforma într-o tragedie

Un bebeluş de o lună şi un băiat de patru ani dormeau alături de părinţi când flăcările au cuprins camera. Patru indivizi mascaţi au spart geamul încăperii cu un bolovan, după care au aruncat mai multe sticle incendiare. Cockteilurile Molotov s-au lovit de un perete şi au ricoşat în pat.

Adelina Sava, victimă: În timp ce dormeam, m-am trezit într-un calvar. Dormind, cu copiii lângă mine, camera toată în flăcări. Ne-am speriat foarte tare, copilaşii au rămas traumatizati. În pat ardeau flăcările, perdeau, draperiile, tot. Dacă întorc salteaua, în mijlocul patului, exact unde erau copiii mei, este aşa o gaură care efectiv ardea.

Pe acelaşi subiect

Într-o fracţiune de secundă, părinţii au sărit din pat şi s-au grăbit să salveze copiii dintre flăcări.

Adelina Sava, victimă: Nici nu ştiu cum am reuşit să iau copiii. fetiţa de o lună şi jumătate în braţe, băieţelul l-am tras efectiv de pe pat, a căzut între cioburi, între flăcări.

Atacul în stil mafiot ar fi fost răzbunarea unui tânăr care a cumpărat de la capul familiei un scuter la mâna a doua. Vehiculul s-a stricat după un timp, iar cumpărătorul a vrut să îl dea înapoi şi să îşi recupereze banii - 4.500 de lei - însă a fost refuzat. Furios, a chemat în ajutor trei prieteni şi a început vendeta. Bărbatul care i-a vândut scuterul este încă în stare de şoc.

Bogdan Savin, victimă: Nu ştiu dacă de la 40 de milioane poate să facă cineva, e clar că e un pericol pentru toţi. Am închis uşa, am ieşit afară. Când m-au văzut, au fugit şi am sunat direct la poliţie. Mă gândesc că e un fel de răzbunare, dar mă gândesc că nu e plauzibil pentru banii puşi în joc.

Localnică: Ca criminalii în serie, sincer. Ca şi în filme, te șochează.

Cei patru atacatori, cu vârste între 18 şi 20 de ani, au fost arestaţi şi sunt anchetaţi pentru tentativă de omor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi pot sta în spatele gratiilor până la 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "M-am trezit într-un calvar. Dormind, cu copiii lângă mine, camera toată în flăcări". Filmul atacului în stil mafiot din Arad, care se putea transforma într-o tragedie