Antena Meniu Search
x

Video Mama celor 3 copilași morți în București a recunoscut că nu era acasă. Unde ar fi fost, de fapt, femeia când a izbucnit incendiul

Apar noi detalii în cazul tragediei din sectorul 5 al Capitalei în care trei frați au murit, după ce patul lor a ars mocnit. Se pare că mama nu era acasă când a izbucnit incendiul, deși inițial le spusese anchetatorilor fix opusul. Femeia a recunoscut că a fost plecată la niște rude, timp de câteva ore.

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 13:20

Vezi și

Mama celor trei copii care au murit ieri în Sectorul 5 din Capitală a declarat că nu a fost, de fapt, acasă. Aceasta a recunoscut că a fost plecată la niște rude și că a lipsit câteva ore. Noile informații ies la iveală după ore întregi în care anchetatorii au încercat să deslușească răspunsurile pe alocuri vagi date de femeie.

Au fost audieri până seara târziu în cazul morţii celor trei copii, găsiţi ieri dimineaţă într-o locuinţă din Bucureşti. Patul în care dormeau a ars mocnit până când n-au mai avut aer. Mama lor le-a spus anchetatorilor că s-a trezit prea târziu ca să îi salveze. Declaraţia ei a fost neclară în primă fază, aşa că pe dosar scrie ucidere din culpă. La Poliţia Capitalei a ajuns şi tatăl copiilor, care era plecat la muncă în Germania. Târziu, dar şi unchiul femeii.

Vecinii au văzut trupurile celor trei copii întinse în curtea casei

Tragedia s-a întâmplat ieri dimineaţă, când nici nu se luminase de ziuă. Vecinii au văzut trupurile celor trei copii întinse în curtea casei. Femeia le-a povestit că s-a trezit brusc, într-o cameră în care nu mai respira - în jur era numai fum, iar patul în care dormeau cele două fete şi băiatul cel mare ardea. A sărit din fotoliul unde aţipise, a scos copiii din încăpere şi a sunat la 112. Până să vină pompierii, a stins singură flăcările.

Pe acelaşi subiect

Paramedicii de la SMURD au resuscitat copiii aproape o oră.

Daniel Vasile, ISU București: Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestora.

Copiii ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Unchiul femeii: Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni funingine.

Copiii de 2, 3 şi 6 ani ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, spun surse din anchetă. Unul dintre ei era deja fără viaţă când au ajuns paramedicii. Mama copiilor crede că unul dintre ei s-ar fi jucat cu o brichetă, ar fi aprins ceva din cameră, iar focul a mocnit până a aprins patul. Cei care îi cunosc pe părinţi nu înţeleg cum s-a putut întâmpla nenorocirea.

Autopsia pe care o vor face azi medicii legişti ar urma să stabilească dacă cei trei copii au murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mama celor 3 copilași morți în București a recunoscut că nu era acasă. Unde ar fi fost, de fapt, femeia când a izbucnit incendiul