Antena Meniu Search
x

Mama din București care s-a filmat chinuindu-și groaznic propriul copil a fost arestată | Video

Un copil de doar câțiva ani a căzut victimă propriei mame, femeia care ar fi trebuit să-l crească, să-i dea o educație și un drum în viață. Copilul este chinuit groaznic și bătut fără motiv. În imagini se vede cum mama pur și simplu își torturează copilul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.09.2020, 22:42

Vezi și
  • Femeia nu are nici cea mai mică milă pentru propriul copil
  • Imaginile ajunse pe Facebook au oripilat pe toată lumea

Imaginile, filmate chiar de femeie, au ajuns, cumva, pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat.

Ea a fost luată la audieri, iar în urmă cu puțin timp femeia a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din București, pentru rele tratamente aplicate minorului.

"Femeia bănuită de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului a fost reținută pentru 24 de ore. Cercetările continuă", a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au autosesizat, după ce imaginile în care o femeie își torturează copilul într-un apartament din Giulești au apărut pe Facebook. Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că femeia locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mama din București care s-a filmat chinuindu-și groaznic propriul copil a fost arestată | Video