Antena Meniu Search
x

O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, morţi la Săvineşti. Tatăl a privit neputincios nenorocirea (video)

O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, au murit la Săvineşti, într-un incendiu devastator. Tatăl a privit neputincios nenorocirea şi n-a putut face nimic ca să-şi salveze familia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.09.2019, 07:35

Incendiu la Săvineşti
O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, morţi la Săvineşti. Tatăl a privit neputincios nenorocirea - Captură video

O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, au murit la Săvineşti, într-un incendiu devastator. Tatăl a privit neputincios nenorocirea şi n-a putut face nimic ca să-şi salveze familia.

O femeie de aproximativ 30 de ani şi doi copii ai ei, de un an şi de şapte ani, au murit în urma unui incendiu produs în judeţul Neamţ, trupurile lor fiind descoperite de pompierii care au sosit să stingă flăcările.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi, duminică seară, să intervină la un incendiu izbucnit la o locuinţă în localitatea Săvineşti, comuna Poiana Teiului, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul unei locuinţe cu etaj şi la o anexă. Pompierii au găsit la etajul casei respective trei persoane decedate, o femeie de aproximativ 30 de ani şi doi copii ai acesteia, unul de un an, iar celălălat în vârstă de şapte ani.

Tatăl copiilor a scăpat cu viaţă, dar a fost preluat de medici, fiind în stare de şoc, după ce a privit cum casa îi e mistuită de flăcări, iar copii şi soţia lui sunt scoţi fără viaţă de pompieri din clădire. Cele trei victime dormeau la etaj în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii au stabilit că focul a fost cauzat cel mai probabil de jar sau scântei, care a căzut din sistemul de încălzire pe materiale combustibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, morţi la Săvineşti. Tatăl a privit neputincios nenorocirea (video)