Antena Meniu Search
x

Video Mama copilului din Satu Mare, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță, a refuzat ca educatoarea să cheme ambulanţa. L-a luat şi a plecat singură la spital

Tragedie fără margini într-o comună din judeţul Satu Mare! Un copil de trei ani a murit, după ce i s-a făcut rău la grădiniţă. Anunţată de educatoare că cel mic nu se simte bine, mama l-a urcat în maşina personală şi a pornit într-un suflet spre spitalul din oraş. Pe drum s-a întâlnit cu medicii de pe ambulanţă care l-au resuscitat pe cel mic mai bine de o oră. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 27.04.2023, 14:12

Vezi și

Necropsia nu a fost încă finalizată, iar rezultatele acesteia îi vor ajuta pe anchetatori să stabilească care este cauza decesului copilaşului în vârstă de 3 ani. De asemenea, medicul de familie a declarat faptul că acesta nu figura cu boli sau afecţiuni cronice.

Cunoscuţii spun că era un copil sănătos, iar cadrele didactice de la grădiniţă spun că nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla. 

Mama a plecat cu maşina personală ca să ducă copilul la spital

Ieri, în jurul orei 12.40, mama copilului a fost anunţată de educatoare că acesta se simte rău. În momentul în care a ajuns la grădiniţă, a refuzat să fie sunată ambulanţa de către cadrele didactice, a luat copilul şi a plecat spre spital. 

Pe drum, s-a întâlnit cu o ambulanţă. Paramedicii au putut doar să resusciteze copilul minute în şir, ca mai apoi să declare decesul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama copilului din Satu Mare, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță, a refuzat ca educatoarea să cheme ambulanţa. L-a luat şi a plecat singură la spital