Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate din greşeală

Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate dintr-o greşeală procedurală a instanţelor din Dolj.

de Redactia Observator

la 28.08.2018 , 16:33

Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate din greşeală Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate din greşeală

Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate dintr-o greşeală procedurală a instanţelor din Dolj.

Arestată preventiv după ce şi-a omorât propriul copil în vârstă de numai trei ani, Irina Pleşa (33 de ani) a fost transferată în arestul IPJ Dolj şi ulterior într-un penitenciar.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o lună, în comuna Unirea, atunci când tânăra, fostă angajată a DGASPC Craiova, s-a trezit în miezul nopţii şi şi-a sugrumat fiul de trei ani pentru că a crezut că este diavolul.

Articolul continuă după reclamă

În urmă cu câteva zile, Tribunalul Dolj a dispus prelungirea arestului preventiv, la cererea procurorului, iar hotărârea a fost atacată la Curtea de Apel Craiova.

Pe acelaşi subiect

Ea este mama ucigaşă din Craiova care şi-a omorât băieţelul crezând că este Diavolul!

Dintr-o greşeală procedurală, respectiv o eroare de citare a inculpatei, strecurată în minuta Tribunalului Dolj, judecătorii de la Curtea de Apel Craivoa au dispus punerea în libertate a femeii.

În prezent, ea se află la părinţii ei, sub control judiciar. Tânăra urmează şi un tratament medical pentru depresia de care suferă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate din greşeală