Antena Meniu Search
x

Nouă descoperire făcută de medici, în cazul mamei criminale din Timişoara. Primele concluzii după autopsia fetiţei (Video)

Medicii legişti au dezvăluit rezultatele analizelor de sânge făcute Oanei Naţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis, marţi seara, propria fiică.

Medicii legişti au dezvăluit rezultatele analizelor de sânge făcute Oanei Naţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis, marţi seara, propria fiică.

Astfel, potrivit specialiştilor, la primele analize i-au descoperit în sânge THC (tetrahidrocarbinol).

Această substanţă se găseşte în cannabis şi se menţine în sânge timp de 6 luni, ceea ce înseamnă că nu se poate determina cu exactitate când şi ce anume a consumat.

Mai ales că tetrahidrocarbinolul se găseşte şi în anumite medicamente. Familia însă nu ştie ca tânăra să aibă vreo problemă de sănătate.

De asemenea, medicii legişti au efectuat şi autopsia fetiţei de 4 ani, ucisă brutal de mama ei.

Legiştii au găsit pe mâinile copilei răni superficiale, însă nu tendoane tăiate, aşa cum s-a speculat iniţial., concluzia fiind că fetiţa a murit prin asfixiere, după ce a fost înecată în cadă.

Varianta oficială a procurorilor

Potrivit referatului procurorilor, medicii care au sosit la faţa locului, au găsit cadavrul fetiţei în cadă. Echipajul de la SMURD a scos-o pe micuţă, după care au aşezat-o pe covorul din camera alăturată băii.

Anchetatorii susţin că decesul fetiţei a survenit cu circa 6 ore înainte de sosirea medicilor, adică undeva în jurul orei 17. 30.

Copila avea echimoze în regiunea gâtului (urme de degete), precum și răni la nivelul antebrațelor.

Procurorii susţin că pe chiuveta din baie, poliţiştii au găsit două catere, din care unul dezmembrat, "folosite posibil de făptuitoare ulterior comiterii faptei pentru a-și tăia venele, atât ale ei cât și ale victimei".

Oana Neţ, de 37 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Astăzi, femeia a fost scoasă din arest şi dusă la parchet cu propunerea de arestare preventivă pentru infracțiunea de violență în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nouă descoperire făcută de medici, în cazul mamei criminale din Timişoara. Primele concluzii după autopsia fetiţei (Video)