Antena Meniu Search
x

"Chefi la cuţite" are un invitat-surpriză. Mama Deliei vine în fața juraților

Apariţie surpriză la cel mai urmărit show culinar din România. Mama Deliei vine la Chefi la Cuţite cu un preparat inedit şi cu o energie debordantă. Cei trei juraţi vor gusta din mâncarea preferată a familiei Matache - ciorbă de lobodă cu slăninuţă şi ouă.

de Redactia Observator

la 15.10.2019, 22:01

Vezi și

Apariţie surpriză la cel mai urmărit show culinar din România. Mama Deliei vine la Chefi la Cuţite cu un preparat inedit şi cu o energie debordantă. Cei trei juraţi vor gusta din mâncarea preferată a familiei Matache - ciorbă de lobodă cu slăninuţă şi ouă. Lupta amuletelor, dar şi jurizările pe nevăzute continuă după Observator, la Antena 1. Ieri, "Chefi la cuţite" a fost lider de audienţă. Aproape două milioane de oameni au urmărit emisiunea. 

Energică, jovială şi ambiţioasă, mama Deliei Matache îi surprinde pe cei trei chefi cu un preparat tradiţional. Ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă este mâncarea preferată a celei mai cunoscute cântăreţe din România. Reţeta care a crescut o vedetă. În platou, Gina Matache face o promisiune surprinzătoare: "Dacă iau cuţitul, vă dau afară pe toţi".

Emoţii mai mari decât mama Deliei au avut ceilalţi concurenţi. Pretenţiile chefilor sunt tot mai mari, aşa că preparatele din farfurii trebuie să arate şi să aibă un gust pe măsură. Astăzi, cunoaştem oameni cu meserii inedite şi cu poveşti de viaţă incredibile. 

Competiţia nu este doar între concurenţi, ci şi între juraţi. Deocamdată, chef Scărlătescu este pe primul loc în clasamentul amuletelor. 

Show-ul Chefi la Cuţite continuă în această seară, de la ora 20, pe Antena 1. Ieri, emisiunea a fost lider de audienţă detașat de piață, cu aproape două milioane de telespectatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Chefi la cuţite" are un invitat-surpriză. Mama Deliei vine în fața juraților