Antena Meniu Search
x

Video Mamă desfigurată de un vecin în faţa copilului său, pentru că fetiţa făcea prea mult zgomot în casă

Scene cumplite într-un cartier din Capitală. O mamă a fost desfigurată de un vecin chiar în faţa fiicei sale. Individul a lovit-o fără milă în faţa blocului şi apoi a plecat liniştit. Femeia a ajuns cu fractură nazală la spital. După 3 zile, bărbatul a fost prins de poliţişti şi arestat. Vă avertizăm, urmează detalii şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 08.07.2021, 21:11

Vezi și

Scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din blocul în care locuiesc cei doi. Femeia şi fetiţa ei ies din scară, iar în faţa uşii se întâlnesc cu bărbatul de 52 de ani. Individul o batjocoreşte, femeia ripostează vocal iar într-o fracţiune de secundă, el se întoarce şi o loveşte cu pumnul în faţă.  

Bărbatul pleacă, iar ea se prăbuşeşte pe asfalt în timp ce fetiţa plânge şi ţipă când o vede plină de sânge. Doi bătrâni, care trec întâmplător pe stradă, se opresc să le ajute. Copilul e încă speriat de ce a văzut.

Femeia bătută: - A întrebat-o pe soacra mea dacă şi aici ne bate cineva. A văzut tot. În momentul ăla atunci nu ştiu ce s-a întâmplat. Ştiu doar că copilul mi l-a luat o vecină, poliţia a venit, foarte repede dar nu ştiu dacă le-a răspuns în ziua aia". 

Desfigurată de vecin din cauza zgomotului

Pe acelaşi subiect

Femeia a ajuns la spital cu fractură nazală, pentru care va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Individul a fost găsit de poliţişti, acasă, abia la trei zile după bătaie.

"A scuipat-o după a lovit-o cu pumnul, într-o fracţiune de secundă, nici nu se aştepta şi era şi cu copilul de mână. A mai fost de vreo două ori poliţia şi nu i-a deschis, nu a vrut să deschidă". 

Totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul nu suporta gălăgia făcută de copilul femeii.

Corina Matlinschi: "Bărbatul stă în acest apartament de la etajul 1, femeia la etajul doi in apartamentul de deasupra. Problema lui ar fi fost zgomotele pe care le făcea feţita cea mică inclusiv când mergea prin casă. Tocmai de aceea victima spune că şi-a pus parchet şi covoraşe prin casă să nu-l mai deranjeze. Chiar şi aşa individul a continuat cu ameninţările".

Femeia bătută: "Ce face un copil normal, mai scapă din mână, se mai joacă cu un cub ceva şi probabil asta îl deranja. Eu iau mereu liftul că mi-a zis să nu o mai iau prin faţa uşii că nu am voie şi să ocolesc uşa lui".  De doi ani trece prin acest calvar, dar nu s-a gândit că se va ajunge chiar la violenţă. 

Ameninţată şi în urmă cu trei săptămâni

Femeia bătută: "Cu vreo trei săptămâni înainte, eram la cutia de scrisori şi m-a prins acolo, eram cu spatele a început să ţipe la mine şi să ridice mâna la mine. A zis mai vrei să chemi poliţia acum? Şi a vrut să-mi dea una dar probabil s-a abţinut să nu-mi dea că eram cu spatele la geam şi s-o fi gândit că dacă intru în geamul ăla...aia era...

- Dacă i-ar da drumul, v-ar fi teamă să mai locuiţi aici?

- Cred că da... mai mult ca sigur".

De teamă, femeia şi-a luat copilul şi s-au mutat la ţară. Iar vecinii spun că nu e prima dată când se întâmplă. 

"Am auzit ţipete prea puternice şi am deschis şi eu uşa, mi-a fost şi frică şi m-am uitat şi făcea în toate felurile, nişte cuvinte din astea".

"Da, e o persoană violentă", spun vecinii. 

Bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile şi este cercetat pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mamă desfigurată de un vecin în faţa copilului său, pentru că fetiţa făcea prea mult zgomot în casă