Antena Meniu Search
x

Video Băieţelul aruncat de mamă de la balcon a deschis ochii de ziua lui şi l-a strigat pe tată. "Cea mai mare minune de la Dumnezeu"

Miracolul zilei s-a ivit într-un spital din Moldova. Copilul de trei ani, aruncat de mama lui din balconul unui hotel din Botoşani, şi-a revenit din comă după două săptămâni, chiar de ziua sa. A deschis ochii, a râs şi l-a strigat pe tatăl care, de fericire şi uimire,  nu mai avea voce să îi răspundă. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 20:17

Vezi și

Alexandru Babi, tatăl copilului:  Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta! 

Tatăl lui Gabriel a trecut de la agonie la extaz după ce a fost zi şi noapte lângă patul băiatului, la Terapie Intensivă. 

Alexandru Babi, tatăl copilului: Mă uitam la el şi îi dădeam să mănânce şi dintr-o dată l-am văzut câ râde, apoi a spus "papa". A doua zi, la fel, râdea singur, a zis "tata". Dintr-o dată a început să numere, cum o făcea şi acasă, de la 5 până la 10. Am rămas pur şi simplu blocat. Era foarte fericit. 

Medicii spun că băiatul a supravieţuit ca printr-un miracol

Pe acelaşi subiect

Medicii de la spitalul de pediatrie din Iaşi, unde este tratat copilul, sunt uimiţi şi ei de supravieţuirea miraculoasă. 

Alina Belu, Manager Spitalul de Pediatrie Iaşi: Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă acolo unde nu avem noi o speranţă. Ne oferă ei. Este un exemplu! Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă, în continuare şi să se recupereze dacă nu 100 la sută măcar 90 la sută. 

Gabriel a căzut de la cinci metri înălţime într-un moment de furie al mamei sale. Cu el şi cu fratele lui de doi ani în braţe, femeia s-a aruncat în gol de la balconul unei camere de hotel din Botoşani. Cel mic nu a mai putut fi salvat. 

Mama: Nu am vrut să le fac nimic. Nu am vrut, nu am vrut, nu am vrut. 

Mama era furioasă pentru că nu se mai simţea iubită de soţ

Femeia de 23 de ani este arestată acum şi anchetată pentru omor. Din spatele gratiilor, i-a spus soţului că a avut un moment de rătăcire şi i-a cerut fotografii cu cei doi copii. 

Alexandru Babi, tatăl copilului: Mă întreabă de copil cum e starea lui şi îmi spune mereu că îi pare rău de ce a făcut. 

Expertiza psihiatrică arată că mama avea discernământ când şi-a pus în aplicare planul sinistru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Băieţelul aruncat de mamă de la balcon a deschis ochii de ziua lui şi l-a strigat pe tată. "Cea mai mare minune de la Dumnezeu"