Antena Meniu Search
x

Video "Era iubită de toată lumea!". De ce şi-ar fi aruncat tânăra din Botoşani cei doi copii pe geam. Vladimir şi Daniel au fost doar victime ale suferinţei mamei lor

Gest şocant al unei mame de 23 de ani din Botoşani! Şi-a luat copiii de 2 şi 3 ani în braţe şi s-a aruncat cu ei de la balconul unui hostel. Unul dintre micuţi a murit, iar celălalt este în comă profundă. Femeia a rămas suspendată pe o cornişă, la câţiva metri deasupra solului, de unde ameninţa că se sinucide. A fost imobilizată de un pompieri, după două ore de negocieri. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 19:28

Vezi și

Mama copiilor: "Nu am vrut să le fac rău. Nu am vrut să le fac nimic"

Sunt scene dramatice surprinse în timpul negocierilor purtate cu o tânără mamă. Cu câteva minute înainte, femeia şi-a luat băieţii de 2 şi 3 ani din patul în care dormeau, şi s-a aruncat cu ei de la balconul unei camere de hostel din centrul oraşului Botoşani. Micuţii au căzut direct pe beton de la circa 5 metri, iar mama lor a rămas suspendată deasupra etajului 1, pe o cornişă. 

Dan Lucan, director motel: Copiii au căzut pe caldarâm. O fi vrut pe geam, dar i s-a părut mai uşor pe aici. 

Timp de 2 ore femeia a stat suspendată

Pe acelaşi subiect

Femeia a rămas acolo până când au venit medicii şi poliţiştii. Timp de două ore a ameninţat că se sinucide, timp în care un negociator a încercat să o convingă să renunţe la gest. 

Negociator: Nimeni nu îţi poate lua ţie copiii. Sunt copii tăi, născuţi de tine, crescuţi de tine. 

Eu văd că îţi iubeşti copiii după felul în care plângi!

Ovidiu Apostoaiei, negociator: Am fost foarte aproape să o pierdem. Se uitase în jos, a dat să se arunce şi atunci am intervenit. A doua oară când a fost şi cel mai aproape din punctul meu de vedere de a se arunca. Îşi făcuse cruce, părea că îşi spune o rugăciune. 

Filmul imobilizării

Momentul tensionat al negocierii i-a dat timp să acţioneze pompierului care a imobilizat-o. 

Ovidiu Apostoaiei, negociator: Repeta obsesiv faptul că îi pare rău. Nu vreau să merg la puşcărie şi nu vreau să mă creadă lumea nebună. 

Recepţionerul care a fost martorul tragediei şi cel care a sunat la 112 este cutremurat.  

Recepţioner hostel: Am văzut când a căzut, eu am crezut că e un cearşaf aruncat de sus sau o piatră. 

Copilul cel mic nu a mai putut fi salvat

Vladimir, băieţelul de doar 2 ani, n-a mai putut fi salvat de medici. Fratele lui mai mare cu un an, Gabriel, este internat la un spital din Iaşi în comă profundă. 

Marius Dabija, Spitalul de Neurochirurgie Iaşi: Foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrala. Din păcate nu sunt leziuni care sa poată fi rezolvate neurochirurgical.

Femeia de 23 de ani a ajuns la hostel în cursul serii. E surprinsă de camerele de supraveghere când împinge căruciorul şi se cazează. A pierdut autobuzul către casa din Albeşti, după ce îşi petrecuse ziua cu cei doi băieţi la un loc de joacă din Botoşani.

Mărturia soţului

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, tatăl copiilor care lucrează de trei luni la Bucureşti s-a trezit din senin cu un mesaj sfâşietor din partea soţiei. 

"Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi. Nu trebuie să ne mai trimiţi bani, am înţeles că asta este marea ta problemă", i-ar fi scris tânăra soţului ei.

Tânăra mamă i-ar fi reproşat că nu se simtă iubită şi nu îşi dorea aceeaşi suferinţă şi pentru copiii săi. 

Nimeni nu şi-a dat seama de problemele femeii până în seara fatidică

Alexandru Babi, soţul femeii: Nu era retrasă, vorbeam zi de zi, mereu o întrebam ce fac copiii. Când a avut nevoie de bani, i-am trimis de fiecare dată să cumpere la copii ce le lipseşte. Era iubită de toată lumea. 

Gabriel Deaconu, psihiatru: Sunt unele mame, sau mai bine zis, ar trebui să le spunem, sunt unii făptaşi, care se angajează în filicid dintr-o credinţă absolut psihotică, anume că ce fac ei este bine pentru copii şi că viaţa de după moarte a copiilor va fi mult mai bună şi mult mai sigură şi lipsită de grijile cotidiene.

Băieţelul care a murit ar fi împlinit sâmbătă doi ani. Femeia este internată la un spital de Psihiatrie. Poliţiştii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru omor şi tentativă la omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Era iubită de toată lumea!". De ce şi-ar fi aruncat tânăra din Botoşani cei doi copii pe geam. Vladimir şi Daniel au fost doar victime ale suferinţei mamei lor