Antena Meniu Search
x

Mamă a doi copii înjunghiată de un bărbat, pe stradă. Crezând că a ucis-o şi-a luat viaţa, dar femeia a supravieţuit (Video)

Un bărbat de 40 de ani a atacat o femeie cu cuţitul, pe stradă, în Dragomireşti, Maramureș. Ferm convins că a comis o crimă, bărbatul şi-a luat viaţa. Femeia a supravieţuit atacului şi a ajuns la spital cu răni grave.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:48

Vezi și
  • Femeie atacată cu cuţitul pe o stradă din Dragomireşti
  • Agresorul şi-a luat viaţa imediat după atac

Polițiștii au sosit la locul incidentului şi nu au mai putut să constate decât decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

"Din primele informații, se pare că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, după care s-ar fi auto-accidentat sau auto-rănit. Urmează să se stabilească exact ce s-a întâmplat", au informat autorităţile, imediat după producerea incidentului.

Totuşi, se pare că cei doi nu ar fi alcătuit un cuplu. Femeia, vânzătoare la un magazin, ar fi căsătorită cu un alt bărbat şi este mama a doi copii. Momentan nu se ştie din ce motive bărbatul a înjunghiat-o în mână, în față și stomac și apoi s-a sinucis.

Un localnic a văzut din mașină momentul în care era atacată femeia, a oprit mașina și a dus femeia la centrul medical din localitate. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care maşina demarează în trombă cu femeia rănită, spre spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mamă a doi copii înjunghiată de un bărbat, pe stradă. Crezând că a ucis-o şi-a luat viaţa, dar femeia a supravieţuit (Video)