Antena Meniu Search
x

Video Mamă la 14 ani. O copilă din Mehedinţi a rămas gravidă după ce a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg şi ameninţată cu moartea

Caz revoltător într-o localitate din judeţul Mehedinţi. O fată de 14 ani a fost violată, în urmă cu un an, chiar de tatăl vitreg - un individ de 49 de ani. Mai mult, în urma abuzurilor sexuale repetate, copila a rămas însărcinată. Totul a ieşit la iveală abia în urmă cu două săptămâni, atunci când minora a născut. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 08:26

Vezi și

Monstrul cu chip de om se căsătorise cu mama fetiţei, o femeie de 33 de ani, în urmă cu patru ani. De atunci, viaţa copilei de 14 ani, dar şi a surorilor sale a devenit un adevărat coşmar. Minora a fost abuzată sexual de nenumărate ori de individ.

Fata abuzată: A început să se dea la mine. Să-mi facă avansuri. Dacă voiam să fug... nu puteam, că mă lovea. Eu voiam să plec de la mine din cameră, dar eu nu puteam că el încerca să mă lovească. 

În tot acest timp, bărbatul nu a dat nimic de bănuit. Nici măcar mama fetei nu ştia prin ce calvar trece copila. 

Mama fetei: Nu am văzut nicio apropiere între ei, cât am fost eu de faţă. N-am ştiut nimic, vă jur. 

Pe acelaşi subiect

Totul a ieşit însă la iveală în urmă cu două săptămâni, atunci când minora a adus pe lume o fetiţă la o maternitate din Drobeta-Turnu Severin. 

Fata abuzată: După ce m-a lăsat însărcinată, m-a ameninţat că dacă spun la cineva... el n-o să intre la închisoare pentru că m-a lăsat pe mine însărcinată, ci o să intre la închisoare doar pentru omor. O să mă omoare pe mine şi pe surorile mele.

Reporter: Când aţi văzut că-i creşte burtica, nu v-aţi dat seama că e însărcinată?

Mama fetei: Cu mine din februarie nu a mai vorbit. Zicea doar: „Mami, mi-e foame!“ şi atât. Eu nu am văzut că-i creşte ei burtica, pentru că ea intra în şifonier la mine şi lua haine largi. 

Acuzaţii i se aduc acum şi mamei fetei

În realitate aceasta ar fi încercat să-şi convingă fiica, prin diferite mijloace, să nu-i dea soţul pe mâna poliţiei. 

Fata abuzată: Să mă ajute ei să o cresc. Să mă întorc înapoi la ei doi, că o să-mi ofere toate condiţiile de care am nevoie.

Reporter: Dar cu condiţia să nu spui că te-a violat tatăl?

Fata abuzată: Da! 

Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mamă la 14 ani. O copilă din Mehedinţi a rămas gravidă după ce a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg şi ameninţată cu moartea